... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peppo napísal:bonzaaaaak...
lupo napísal:mam V1, doniesol som si ho zo statov v oktobri, nastavi si ho doma aj male decko podla navodu, hlavne, ze tu "europsku upravu" predavaju nasi prijebani predajcovia za 10 000. ja som ho kupil za 9000 korun po preratani kurzom, novy, so zarukou. mozem ja jebat nasich buzerantov, co ho davaju za 20t.
bel som nejazdil, ale s V1 je to jeba. ukazuje smer a pocet kontaktov. dokonca ma zachranil aj v pripade lasera - mestski policajti merali auto predo mnou a ja som zachytil odraz => plne brzdy a nemal som problem. nedam nan dopustit.
este k tomu meraniu v protismere - fyzika nepusti a ak sa to nema od coho odrazit, antiradar nema co zachytit ako tu uz bolo spomenute. aj na dialnici treba kukat, policajti sa radi schovavaju na audinach a passatoch pred kamionmi a je ich tazko vidiet - ak chodite 180+, treba hned po oznameni jebnut naplno na brzdy, aby to clovek dobrzdil na 135+-.
PS: valentine mi za tych par mesiacov usetril uz mnoho nervov.
Peppo napísal:Ja som mal moznost skusat aj BEL. V podstate je to to iste akurat BEL signalizoval ovela neskor ako V1.
PS - laser sa neodraza - cize ked ti zachytil laser tak meral prave teba, len oni na tu dialku ani poriadne nevedia koho meraju.... a po tme nema sancu uz vobec.
Na dialnici v protismere nemeraju - bud sa nechavaju predbehnut alebo stoja na konci odpocivadla.
Xader napísal:skús nahodiť a prevez sa okolo radaru a budeš vedieťAkurat som doma vyhrabal anti-radar Cobra ESD 6050 - http://www.buyradardetectors.com/Produc ... 50LE_l.jpg ale vyzera to , ze je len pre USA ... myslite , ze mi je nieco platny aj na Slovensku, ci to mam rovno bachnut do skrinky a nechat zapadnut prachom ?
slamec napísal:skús nahodiť a prevez sa okolo radaru a budeš vedieť
škoda že si neostal cez noc. karaoke stála za to
slamec napísal:požičaj ju peppovi, on ti ju preverí
Xader napísal:tak som nasiel, ze ta Cobra ma pasma v ktorych pracuje ...
X Band (10.525 GHz), K Band (24.150 GHz) Ka Band (33.400-36.000 GHz)
pre porovnanie Valentine one pracuje v ...
* X-band 10.500 - 10.550 GHz
* K-band 24.050 - 24.250 GHz (K band)
* Ka-band 33.400 - 36.000 GHz
* Ka Narrow 33.80 GHz +/-100MHz
* Ka Narrow 34.00 GHz +/-40MHz
* Ka Narrow 34.30 GHz +/-140MHz
* Ka Narrow 34.60 GHz +/-40MHz
* Ku-band 13.400 - 13.500 GHz
* Laser 820 - 950 nanometrů
tak co myslite ? bude ta Cobra funkcna ?alebo kde v BA ju testnut ? v Sitine su nejake radary kde by to malo pipat ?