... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMWslav
Autor témy
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Aky benzin tankujete?

Pondelok, 13. Februára 2012, 02:40

Co si myslite o tom OMV Maxx Motion 100+?
Lebo ten som pravidelne zacal tankovat do 330i a mam pocit ze ma v zime najlepsi chod a este aj za tie OMV bodiky si vzdy berem balik chipsov :-p

Teraz cez zimu som skusil uz vsetko mozne tankovat, Shellka mam pocit ze minule primiesala vodu do V power, auto sa spravalo divne.. Do 316ti som tankoval na luk oil 95tku tak nieco podobne.

Slovnaft vyzeralbyt ako tak OK.
V tescu ojebuju .. clovek natankuje do 5 litroveho kanistra 7 litrov...

Agipu neverim uz dlheroky co sme este s ocom natankovali vodnatu naftu a sme ostali vysiet s autom..
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Re: Aky benzin tankujete?

Pondelok, 13. Februára 2012, 08:04

Zase dalsia tema na paliva, skus hladat je ich tu asi 10 rozpisanych na niekolko stran, a to ze natankujes do bandasky viac nie je chyba cerpacky ale plastovej bandasky. Je normalne ze do nich dostanes viac ako je na nich pisane ci uz tankujes na slovnafte alebo omv
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 13. Februára 2012, 08:21

Voda v benzine hej ? :)
By si sa daleko nedostal..
Netreba zabudat, ze Cerpacie Stanice mavaju pravidelne kontroly kvality, a ver mi ze ked niekto nalial 3-4 miliony SK do pumpy, tak si kvoli "vode v benzine", licenciu ktoru uz spet nedostane zobrat nenecha.

Naco tankujes 100vku pri tychto cenach? Je to maximalne zbytocne a neekonomicke, tankuj pekne 95tku.

Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 13. Februára 2012, 09:22

A v bandaske je prestor naviac aby vypary mali kde expandovat, nikdy by si nemal tankovat uplne doplna.
Speed means freedom of the soul.

Slafino
Auto: BMW e87 130i
Kraj: Žilinský

Pondelok, 13. Februára 2012, 09:25

Ja tankujem 98-ku v Poľsku.....zatiaľ spokojnosť......

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 13. Februára 2012, 09:59

Brano13 napísal:
Co si myslite o tom OMV Maxx Motion 100+?
...
V tescu ojebuju .. clovek natankuje do 5 litroveho kanistra 7 litrov...
...

raz sa mi podarilo natankovať v slovnafte 72litrov do cvaknutia pištole a pritom som mal v nádrži cca 25litrov (nádrž má 80)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

tomas_za
Auto: E92 335i 480hp

Pondelok, 13. Februára 2012, 13:00

verte ze vodu tankujeme uplne bezne....vselikde!!!a ked mas peniazky vsetko vybavis viem o tom svoje.ak ma niekto mieni presviedcat ze tak neni vysmejem ho!
Bmw e92 335xi
Bmw e92 335i
Ex bmw e61 535d
Ex bmw e36 328i samosvor coupe
ex e36 318i tour
ex e30 320i

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 13. Februára 2012, 13:21

nie som odbornik, ale podla mna je rozdiel medzi 30 rocnou pumpou (typicky Slovnaft) a novou Slovnaftkou. Napr uz len v tesnosti ci kaloch v nadrziach.
Cize sa snazim netankovat na starych pumpach.

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Pondelok, 13. Februára 2012, 14:32

Vode sa ubranit neda. V nadrzi/cisterne je palivo spolu so vzduchom. Po case (pride noc) sa nadrz ochladi a na jej stenach sa vyzraza voda zo vzduchu, ktora steka do paliva. Toto sa po kvapkach deje kazdy den, v cisterne pocas prepravy, v nadrziach benziniek, aj v nasich autach (v nadrziach, na oknach, vo vyfukoch,...).

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Pondelok, 13. Februára 2012, 20:54

Tak nieco o tejto problematike viem a poviem vam ako to je :

Za 1:Tesco pumpa kazdy na nu hadze spinu ale nevie koli comu ....Takze niekde v Zilinskom kraji su pod zemou miliony litrov paliva ktore sluzia ako rezerva pre pripad atomovej katastrofy alebo niecoho pod. kazdych 5 rokov to musia vypustit neviem koli comu ale tento benzin potom skupuje tesco oni si naleju zas novy.....Je lacnejsi preto lebo je suchy nema v sebe ziadne aditiva...Ja by som ho do auta nedal lebo mam svoje auto rad a doprajem mu to najlepsie...

Ale u nas stoji tesco pumpa asi 5 rokov neviem presne mozno menej...Moj tatko ma staru filcku kupovanu ako novu ma cca 70000km skutocnych a odkedy je u nas tesco pumpa chodi tam a nema ziadny problem s motorom , zvuk ma ako novy , ked meni olej tak kolko napusti tolko vypusti...asi tak mozno nahoda ale nemyslim si.a este dodam za 12 rokov co otec auto ma nemal ani jednu poruchu na motore..kazdopadne ja chodim inam..

Za 2: Poznam dvoch ludi jeden ma tri shell pumpy a druhy dve OMW...a kazdy z vas vie ze ked ste majitelom pumpy s ochodnym menom napr. shell musite splnat nejake nariadenia ktore posielaju z hora ak chcete pumpy pod ich menom prevadzkovat...OMW cisti nadrze castejsie ako Shell to viem na sto pro...robia to vraj raz rocne....

Za 3: Ja osobne tankujem aj preto omw mam ju od domu cca 1km, ma len 10 rokov co je jedna z najmladsich v mt, je hned kusok za strecnom takze vytoc ma urcite velku a neotravuju ma ako na shellke ci mi nenatankuju alebo ci si nedam akciovy energetak s himalajskou prirazkou a pod. ked ja chcem len natankovat bez blbych reci.... ale ja mam benzin a je mi to jedno v podstate ked musim idem aj na shell alebo slovnaft... vsetci vieme ze benzin je vsetok od slovnaftu tak neni o com...

Za 4 : Nafta to by som si uz dal pozor a tankoval by som tam kde je to nove, je tam velka vytoc a dal by som urcite vzdy aditivum aj VIF.....

Ale nehadzme vsetko na nekvalitne paliva lebo ked mam raz zanedbany verkel tak aj keby som tam nalial zlaty dazd tak sa bude jebat....najlahsie zhodit zadrety motor na tesco benzin ale hlavne ze mam v aute longlife tesco olej 45000km ....

Nevravim ze mame najkvalitnejsie paliva a oleje ale furt mame kvalitnejsie ako v napr. v USA...

A trochu odbocim ale 90percent ludi co poznam a maju diesel podtacaju svoje auta ...jazdia na 1500 otacok s nalepkou na cele spotreba 4,5l vysmiaty ale ked pridu potom za rok dva do servisu na vymenu dvojhmoty a spojkoveho kytu hned im skysne usmev....

Hawk

tomas_za
Auto: E92 335i 480hp

Utorok, 14. Februára 2012, 15:11

v ziline sa urcite pokuste vyhnut pumpam carefour kde ja najvacsi odpad dalej tescu pumpa nieje vobec ale vobec ziadna slava.mal som problemy s vodou blblo mi koly tomu auto tak si vravim skocim na kvalitku a priplatim radsej doprajem svojmu autu tak som zacal chodit na shell a este horsie!!!jedna sa o pumpu oproti nemocnici.teraz chodim na jednu z najlacnejisich v ziline a chodim tam koly tymto dovodom konkurencia im tam pravidelne posiela kontroli a su neustale pod dohladom a preto viem ze neriedia a benzin maju kvalitny a ako som zacal chodit tam nemam z auto uz ziadny problem!
Bmw e92 335xi
Bmw e92 335i
Ex bmw e61 535d
Ex bmw e36 328i samosvor coupe
ex e36 318i tour
ex e30 320i

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Utorok, 14. Februára 2012, 18:52

a to ako sa riedi benzin?
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

Simpson

Utorok, 14. Februára 2012, 18:52

riedidlom :D

hessy

Utorok, 14. Februára 2012, 20:46

ako fakt citam bud som uplny nezmyselny kokot alebo nechapem ... predvcerom som tankoval v Dunajskej Strede na hypernove ano hypernove a cuduj sa svetu ziaden problem ziadna voda nic... auto islo uplne normalne ako ked som natankoval na agipe alebo omv... kde je problem ? takujem uz 3/4 roka na Empark-u v Modranke a do pici ziaden problem .... Momentalne tankujem na Real-K v TT kde je najlacnejsi benzin v TT okrese a do pice ziaden problem ...
Dokonca mal som e34 raz som natankoval na Jurki lebo ziadna ina moznost momentalne nebola a zasa ziaden problem ... auto islo tak isto ako na OMV .... no asi som kokot alebo nikdy ste netankovali nikde kde to pisete a len ste citali zasa jedna babka povedala a tej to povedalo dalsich XY ludi alebo ste citali na fore a hrate drsnych... alebo uz fakt neviem

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Utorok, 14. Februára 2012, 21:19

ja tankujem na shell cisto zo sympatii, predtym s inymi autami som ale tankoval hocikde aj na jurki a nikdy som nemal ziadny problem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 253 neregistrovaných