Pondelok, 13. Februára 2012, 20:54
Tak nieco o tejto problematike viem a poviem vam ako to je :
Za 1:Tesco pumpa kazdy na nu hadze spinu ale nevie koli comu ....Takze niekde v Zilinskom kraji su pod zemou miliony litrov paliva ktore sluzia ako rezerva pre pripad atomovej katastrofy alebo niecoho pod. kazdych 5 rokov to musia vypustit neviem koli comu ale tento benzin potom skupuje tesco oni si naleju zas novy.....Je lacnejsi preto lebo je suchy nema v sebe ziadne aditiva...Ja by som ho do auta nedal lebo mam svoje auto rad a doprajem mu to najlepsie...
Ale u nas stoji tesco pumpa asi 5 rokov neviem presne mozno menej...Moj tatko ma staru filcku kupovanu ako novu ma cca 70000km skutocnych a odkedy je u nas tesco pumpa chodi tam a nema ziadny problem s motorom , zvuk ma ako novy , ked meni olej tak kolko napusti tolko vypusti...asi tak mozno nahoda ale nemyslim si.a este dodam za 12 rokov co otec auto ma nemal ani jednu poruchu na motore..kazdopadne ja chodim inam..
Za 2: Poznam dvoch ludi jeden ma tri shell pumpy a druhy dve OMW...a kazdy z vas vie ze ked ste majitelom pumpy s ochodnym menom napr. shell musite splnat nejake nariadenia ktore posielaju z hora ak chcete pumpy pod ich menom prevadzkovat...OMW cisti nadrze castejsie ako Shell to viem na sto pro...robia to vraj raz rocne....
Za 3: Ja osobne tankujem aj preto omw mam ju od domu cca 1km, ma len 10 rokov co je jedna z najmladsich v mt, je hned kusok za strecnom takze vytoc ma urcite velku a neotravuju ma ako na shellke ci mi nenatankuju alebo ci si nedam akciovy energetak s himalajskou prirazkou a pod. ked ja chcem len natankovat bez blbych reci.... ale ja mam benzin a je mi to jedno v podstate ked musim idem aj na shell alebo slovnaft... vsetci vieme ze benzin je vsetok od slovnaftu tak neni o com...
Za 4 : Nafta to by som si uz dal pozor a tankoval by som tam kde je to nove, je tam velka vytoc a dal by som urcite vzdy aditivum aj VIF.....
Ale nehadzme vsetko na nekvalitne paliva lebo ked mam raz zanedbany verkel tak aj keby som tam nalial zlaty dazd tak sa bude jebat....najlahsie zhodit zadrety motor na tesco benzin ale hlavne ze mam v aute longlife tesco olej 45000km ....
Nevravim ze mame najkvalitnejsie paliva a oleje ale furt mame kvalitnejsie ako v napr. v USA...
A trochu odbocim ale 90percent ludi co poznam a maju diesel podtacaju svoje auta ...jazdia na 1500 otacok s nalepkou na cele spotreba 4,5l vysmiaty ale ked pridu potom za rok dva do servisu na vymenu dvojhmoty a spojkoveho kytu hned im skysne usmev....
Hawk