... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MEJOGSI napísal:
Bawo 740 napísal:Na lak určite odporúčam prípravky od Sonax-u.Zmiznú aj škrabance a auto sa leskne ako keby bolo čerstvo nastriekané alebo úplne nové.Najlepšie je to leštit so švédskou utierku,nezanecháva škrabance ani žiadne škvrny a este aj ona samotná leští.
svanto66 napísal:
+1
na kozu je najlepsi GLIPTONE LIQUID LEATHER CLEANER, neuveritelna zmena[/quo
cawes..pouzil som Gliptone cistic aj kondicioner a stala sa mi taka vec..ked som pouzil cistic tak v pohode..zisla nejaka spina dole..potom som nasledne pouzil kondicioner a ako som ho nanasal tak mi zacala ist akoby farba cierna zo sedaciek (mam ciernu kozu)..aj po viacerych cisteniach cisticom, stale po pouziti kondicioneru som mal handru ciernu..ma s tym niekto takuto skusenost?
minco napísal:
alpina b3 napísal:
Čistím dosť pravidelne kožu a poviem ti nepoužívaj to!!!
Vždy máš na čističoch a neviem čom na kožu písané citujem: "otestujte výrobok na málo viditeľnom mieste či nejde dole farba"
Ak ti ide, tak ti poradím iba čistič na kožu PH neutral + krém na kožu, nič sa nestane, práve pre toto som prestal používať kadejaké tieto 3 zložkové čističe na kožu, používal som mafru, nič drahšie som ešte nevidel, malé fľašky a drahé ako sviňa, ale tiež sa to stávalo hlavne v tom kondicionerovom kroku...
Doteraz som nemal s gliptone kozmetikou ziaden problem, skor naopak.A to som uz videl riadne vela aut, ktore mali kozu vycistenu a osetrenu touto kozmetikou.Sam pouzivam tuto znacku a nic take sa mi nestalo
skoki napísal:ja pouzivam tiez gliptone a lepsi cistic na kozu som nemal, je to divne, mne to s kozou nerobi nic...
minco napísal:
Vždy máš na čističoch a neviem čom na kožu písané citujem: "otestujte výrobok na málo viditeľnom mieste či nejde dole farba"
Ak ti ide, tak ti poradím iba čistič na kožu PH neutral + krém na kožu, nič sa nestane, práve pre toto som prestal používať kadejaké tieto 3 zložkové čističe na kožu, používal som mafru, nič drahšie som ešte nevidel, malé fľašky a drahé ako sviňa, ale tiež sa to stávalo hlavne v tom kondicionerovom kroku...
Keby si sa chcel ešte niečo spýtať, napíš mi
alpina b3 napísal:
Doteraz som nemal s gliptone kozmetikou ziaden problem, skor naopak.A to som uz videl riadne vela aut, ktore mali kozu vycistenu a osetrenu touto kozmetikou.Sam pouzivam tuto znacku a nic take sa mi nestalo
svanto66 napísal:
takze radsej by som nemal pouzivat ten gliptone? inak teraz ako mi to zaschlo asi po cca 3och dnoch tak farba uz nejde dole..akoby to tam zaschlo..alebo nemoze ten pripravok posobit tak ze pusti nejaku farbu alebo nejake zlozky ktorymi potom zregeneruje kozu alebo kravina? ..
minco napísal:
Ak ti ide dole farba tak logicky ti to asi nebude regenerovaťJa osobne by som radšej upustil od tejto značky, lebo nestojí to za to ti zničiť kožu... Skús radšej dvojzložkové čistidlo, tiež je naozaj dobré
svanto66 napísal:
aku znacku?
minco napísal:
Robím s tým, autoglym, nerobím reklamu, mám s tým umyvárku takže viem povedať či je to OK či KO
svanto66 napísal:
do tej povodne som chcel ist..a asi aj pojdem..
minco napísal:
Tak určite, predvádzačka bude niekedy v septembri, budeš chcieť prísť nakúpiť a kuknúť?