... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ceco232 napísal:No veru budem vyberať podľa stavu, radšej zoberem 318i m40 v super stave ako 325i na šrot. Auto potrebujem zatim iba na bežné vozenie. Auto chcem kupovať na nový rok (Február/Marec) určite kupé, tak hádam bude zrovna nejaká pekná na predaj.
Helldiver napísal:Snoo, nedavno sa tu na fore predala jedna moc pekna 320i sedan za 50 000, tak nevidim dovod preco nie.
Max-Max napísal:Tak tomu ver, minule som stretol jedneho pána na 318ke (papierovo 320) a tvrdil mi ze je to Mko, pritom klasika social chrom sedan a ze za najmenej 80-70 tisic ale ked mu dam 50 hneď teraz teraz na ruku ze si ju mozem zobrat a jak obdivoval ten 318 tocivi moment, tak asi nikto...proste Mko ne ?smutne je, ze na slovensku ludia za beznu priemernu e30 chcu take prachy, ako keby to auto bolo nove.... obcas treba vediet co ma aku trhovu cenu
k33p napísal:Tak tomu ver, minule som stretol jedneho pána na 318ke (papierovo 320) a tvrdil mi ze je to Mko, pritom klasika social chrom sedan a ze za najmenej 80-70 tisic ale ked mu dam 50 hneď teraz teraz na ruku ze si ju mozem zobrat a jak obdivoval ten 318 tocivi moment, tak asi nikto...proste Mko ne ?
ale poslednu dobu rozmyšlam že by nebolo od veci sa na 1 den vybrať do Brna či Prahy a obzrieť nejaké e30ky však čehúni ich tam majú prebytok a nevedia to predať za tie peniaze :)