... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
lukas76 napísal:tak na takychto veciach vobec neplanujem setrit, auto som si dal nastriekat, aby to bol cukrik a chcem, aby to bol cukrik velmi velmi dlho, takze urcite si pozriem tu stranku a tak isto sa ozvem aj uzivatelovi peto1227... este by ma zaujimala vec, ci nevadi autu ked je ako som uz spominal obcas vystavene mrazu, snehu... nemoze mi to poskodit ten novy lak ? v zime na nom planujem jazdit mozno 1-2 den v tyzdni... zvysok casu bude v garazi...
lukas76 napísal:chlapi robota to je kvalitna... auto bolo v peci, fakt robota klobuk dole, toho zeby sa poskodil tym, ze je ta robota odjebana sa nebojim... k tej svedskej utierke, ja som auto neutieral na sucho... vo vlaznej vode tu utierku namacam, vyzmykam a tak to pekne vyutieram... dneska som to robil druhy krat a auto krasne vybliskaneved to, ze ked auto vyjde z tovarne tak ide pod hole nebo a tam stoji niekedy hodne dlho... to moje je kazdy den v garazi, obcas zopar hodin vonku.. tak ci tak, jazdit budem skoro celu zimu na druhom aute, toto raz za cas poutieram tou utierkou a na jar to dostane kvalitne pripravky