... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MCbucik napísal:
to som chcel pocut, preto sa opytam radsej takych co maju skusenosti.. uz som napisal aj fuxxovi..dakujem pekne zajtra sa do toho pustim a uvidim ako to pojde..
Dogg88 napísal:tak ale pochvalit sa mozes
u mna to bolo takto:
MCbucik napísal:taka otazka, ked odstranim iba lak a prebehnem to napriklad nejakou 1000-kou smirglom pod vodou a iba prelestim pastou tak urobim zle?..lebo ja si myslim ze po odstraneni laku oni zostanu pekne, kedze su uz lestene od vyroby, nechcem ich mat uplne zrkadlove..najviac sa mi pacia take ako su original od vyroby..
auto111 napísal:neviem ci to nebude chciet lestiaci (cize ziadny brusny) kotuc na dokoncenie prace. Lestil / brusil by som to jedine strojovo lebo inak sa namakas a vysledok nemusi byt rovnomerny.
Inak disk by som lakoval cely (cize pneu vyzut) aby lak ochranil disk v zime ked sa soli - lebo potom ti sol zreaguje s hlinikom a vznikne zasa ta skareda povrchova korozia na hliniku.
Dogg88 napísal:Lestene disky sa v zime zasadne nepouzivaju. Ako som pisal nesmie sa na ne ani pouzivat ziadna chemia nie to este sol a podobne...