... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cosmo napísal:Neber to ako vaznu radu. Ja to beriem skor ako ludsku hlupost. Ale ked som behal po srotoviskach, tak mi jeden chlapik povedal jednu vec, citujem : ,,Najdi si v Zlatych strankach najvacsieho debila, odhlas auto na neho a mas to v p.či.. ''. Osobne by som to tak neriešil, spravil by som dočasné odhlásenie vozidla a predlzoval to. Pred tymto srotovanim stacilo len napisat cestne vyhlasenie o tom ze auto bolo ekologicky zlikvidovane, rozpredane na diely atď a ze nikdy nebude v cestnej premavke. Teraz je to na prd. Ked sa to zmeni, potom dam vyradit aj moje, takto len cakat. I ked napada ma este jedna moznost, a sice, co kebyze auto das vyradit na 1 rok docasne, a potom to nepredlzis, proste to nechas tak? Co by sa stalo? Nevyradi ti prislusny organ auto samostatne natrvalo z premavky?? Toto by ma zaujimalo
Majo napísal:inak taka perlicka, v CR funguje taka vec, ze:
kamarat spisal pisomne prehlasenie, ze auto uz nesluzi svojmu ucelu, ale je z neho "prolejzacka pro deti a psy". Sam s tym isiel na policiu a cakal, ze ho poslu do prdele, pretoze to nemal overene len mu to niekto poradil. No a policajt na to pozera, ze ok, bum peciatka VYRADENE.
podotykam, ze si nerobim srandu, ten chalan je aj tu na fore
Kraken napísal:má niekto nejaké nové nápady? ako to je keď pridem a poviem že som auto predal do zahraničia?
lubika napísal:Chalani ja mam taku skusenost, ze som mala na starosti 2 auta, ktore boli odhlasene a neboli prihlasene na sucastneho majitela a jedno sa predalo do zahranicia, znacky mi ostali a druhe sa predalo jednemu na slovensku a tiez to neprihlasil, ked auto stoji viacej ako 2 roky myslim tak bez prihlasenia, tak je automaticky vyradene z evidenicii, lebo jeden pan to chcel prihlasit, ale musel by na KO, STK A EK az potom by mu prihlasili auto a vsetko by to vyslo asi tak 350 eur..... takze s tym si nelamte hlavu, oni ho vyradia z evidencii...
a co sa tyka toho srotoviska staci vin cislo z karoserie a doklad je vystaveny
F!z:k napísal:Kedze vidim ze sa tu rozoberaju papierovacky, tak sa spytam:
Mam auto odhlasene 4 roky na iste meno (auto stalo) ako zariadit, aby som ho prihlasil na moje meno?
lubika napísal:
Tak, ze musis ist na KO, urobit STK, Emisnu poistku, zaplatis pokutu, ktora je asi 2000sk teda 66eur za to ze neskoro prihlasujes a bolo vyradene a mali by ti ho prihlasit ... a vyde to asi zhruba 350 - 400 eur.
tuke67 napísal:a ako je to z tou pokutou ked to nemozes prihlasit zo zdravotnych dovodov , napr . dlhodoba pn a indispozicia . tyzden po kupe auta som sa vysekal na ceste a do teraz mam auto neprihlasene. ide mi o to ci budem musiet ist na KO
Panak666 napísal:
pokial neprihlasis auto do 15dni po kupe mala by byt KO, ak ale povies policajtovi ze si bol PN alebo auto v servise apod. akceptuju to ale max do 30dni od kupi auta. po 30dnoch ta nezachrani ani svaty Peter a KO je nutnostou