... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fast&Furious napísal:J som si na bawo našetrila počas vysokej školy, keď som pracovala a doma som ešte nemusela nič platiť. Zarobené peniaza som potom ešte nejakým "zázračným" spôsobom ešte pár krát otočila. Z nich vzišla e36 a chata na Domaši (nechce niekto kúpiť?).
Teraz pracujem v Kooperative ako underwriter a produktový manažér. A mám problém utiahnuť samotný servis....
Charl napísal:Ja pracujem ako robotnik v Novackych chemickych zavodoch. A pretoze sa momentalne posuskava o prepustani tak neviem co so mnou bude. Bavorak nemam. Velmi rad by som sa staral o dake pekne coupe e30, ale pri momentalnej situacii musi ist auto stranou. Preto velmi rad uvitam hocijake rady, v com sa vcul oplati zacat podnikat. Ak sa najde dakto, kto je ochotny podelit sa o tajomstvo svojho uspechu, rad si necham poradit PM.
lukino37 napísal:ja pracujem ako sefkuchar a k autu som sa dostal az potom ako som postavil svoj dom a mam e36 318is je to moje prve auto peniaze som zarobil v anglicku ale teraz uz pracujem na sk
Duffy napísal:
vcom sa oplati podnikat ? podnikam a tiez by som rad vedel odpoved na tuto otazku :)))
Charl napísal:ja viem ale je rozdiel podnikat a podnikat...
hesoyam25 napísal:
nahodou si nepametas co si mal na skuskach tak mensi okruch otazok ze ?troska by mi to pomohlo kedze v pondelok mam skusky
lukino37 napísal:ja som mal skusky pred 5 rokmi a mal som taliansku kuchynu a zo sloviny racionalizmus z matiky geometriu a tak ale to je uz davno
Duffy napísal: