tak mne masti vsio na 4kanaly,predok Ground zero 13cm,vlozene na tapacir,pri com vnutorna vložka mi ostala a vytbvara to fajn super bas v predu nato,že su to len 13ky.Na dverach pri speťaku z vnútornej strany vyšky,prilepene na tapacir...a vzadu prerobene plato,dvd doska,pretmelena,zrovnana do povodneho dekla.Zo spodnej strany,teda s kufra verezane otvory a vyhodene vonku povodne vložky na repro(elipsy do nich samozrejme nevojdu).Predne,zadne dvere a kufor je komplet vytlmeny dynamat,rezonančna pena a gumo asvalt.Vonku skoro nič nepočuť,no ked sa otvoria dvere,tak je to na ucho počuť...V marci sa chysta nakup 1000W subwofeera SPL series Groun Zero,ktory plni uz kupeny monoblok 800W,plus kapacitor,ty co poznaju...vedia,vyskakovačka z auta

,neriesim to vloženim sub.do lakťovky zadnej sedačky,lebo si potrpim na poriadny zvuk a to sa neda riesiť tymto sposobom.Momentalne radio je vonku,tak že ticho ako v hrobe,ale v pondelok to nahradi 2din radio Pioneer,pre ktore už dnes je naťahana new kabelaž,kde plusovy kabel ku zosiku ma asi 1,5cm,kable k repro,poistka,vsio a potom idem riesit Crumana,nech zhana 2din ramcek na e39.Vedel by som si aj povodny prerobyt,ale nechce sa mi

Davam niejake foto,no zajtra zrobim kvalitu a vymenim...