... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Helldiver napísal:Kde, kedy, co to bude stat a co k tomu potrebujem ?Ja by som najradsej tyzden, ak by ta akcia stala za to, tak si zoberem kludne aj na tyzden dovolenku z roboty na to. Ale to uz fakt treba potom pripravovat a zhanat ludi pol roka dopredu. Kedysi kym este fungoval moj AS team, tak sme chodili akzde leto na 5 dnove akcie, s tym ze 5dni absolutne odrezani, vsetko co sme potrebovali sme si brali so sebou, boli to akcie skor na stmelenie teamu ako na boj - "boj" som zazil akurat s diviakom pri plizeni sa k leteckej zakladne kuchyna (vtedy tam mali cvicenie amici, takze kamos ma celkom pekne fotky vzlietajucich C130 Hercules a ich udrzby na drahe
). Ale to je uz minulost, moj team uz davno nefunguje na pravidelnej baze treningov atd... Samozrejme to co som povedal plati, ludi na tu 2 dnovku zozeniem, ktorych poznam celkom dobre.
K veci, kto teda zatial ide z bmwklubu? Zizi, Goose, Ja, Pezot, dakto dalsi este?:)
orech napísal:Ako ja by som hned isiel a rush to nie je moj styl, ja si svoj zivot vazim a proti vytunenej elektrike sa do rany hadzat ani nebudem, ale na zaciatok priznavam, som stale lama, ale ak by som sa s jednym kamosom co si rozumieme vedel dohodnut na cibreni techniky rad by som bol pri takej bmw akcii. A teda urcite pojdem ak nebudem musiet v dnoch akcie ostat prikovany doma. Inak aj na bmw zraze 2 mozme co to postrielat, aj tam je les.