... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: AAAAuto dalsie varovanie video

Piatok, 22. Júna 2012, 07:19

mne sa strasne pacil ten sedliak jak si dolieval vodu do ostrekovaca s kupkou (tusim slovensky konvou)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 22. Júna 2012, 07:21

tiež som si len hovoril aby v tej konve nemal nachytanú dažďovú vodu čo mu tam stiekla z odkvapu ](*,)

drumx
Auto: BMW e36 m43
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 22. Júna 2012, 07:31

ja uz som sa bal ked si s tou konvou vykracoval, ze to bude liat do motora alebo chladica :D
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

Bikemann

Piatok, 22. Júna 2012, 10:41

chalani, zas nadruhu stranu moj kamos kupil z AAA mini cooperS a musim povedat ze je to cele ok, a ide jak hodinky, ked som mu hovoril o AAA tak trochu nechapal :D
je to mlady chalan a vzivote o AAA nic nepocul, nie kazdy sedi na nete a cita o vsetkom.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 22. Júna 2012, 11:14

zas keď človek nie je úplne technický antitalent tak si dokáže kúpiť dobré auto aj v tej AAA, lebo také veci že svetlomety svietia opačne si všimnem hneď v ten deň večer a už bežím k AAA robiť cirkus, a keď motor nechce štartovať tak to minimálne zoberiem pred kúpou do nejakého servisu na prehliadku a tam by sa to za 5min. zistilo že aká je to skladačka
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

auto111
Autor témy
Kraj: Trnavský

Piatok, 22. Júna 2012, 11:15

Akurat ze kupil auto bez zaruky (tie ich zaruky su zdrapom papiera) - chlapci v AAA to maju osetrene.

Staci pozriet to video ako zamietli vsetky reklamacie ci skryte vady u tej Octavie.

EDIT: to je odpoved na prispevok Bikermana.
Naposledy upravil/-a auto111 v Sobota, 23. Júna 2012, 09:55, upravené celkom 2 krát.

JFaudio
Auto: 335i e92

Sobota, 23. Júna 2012, 09:16

Ja som predaval elektrony na mochtaviu. Cez interat sa dostavil typek niekde z konca sveta ( nepamatam dedinu ) nezaujimalo ho co je ET atd. hlavne ze su 15 CKY. Hovori : teraz som kupil auto z bazaru tak jazdim este na zimnych ( bolo leto ) S kamosom sme presli dvakrat okolo jeho auta. Samozrejme na spz AAA auto. Ked sme skonstatovali ze predok bol buchnuty a striekany ze vodicove dvere nesedia... bol z toho cely nestastny a prekvapeny. Mne v AAA auto tvrdili ze je ako nove, ziadna buracka nic..

Kamos robi nejake veci pre AAA auto. ( cistenie interierov ) To mi len narozpraval veci o stahovani olejov a podobne :)
https://project-f.sk
Autokozmetika PROJECT-F - vyrobená s láskou na Slovensku

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)
Kraj: Košický

Štvrtok, 28. Júna 2012, 15:48

Ja mam najradsej na tot video ze :
1.Mas poistku, ale nestahuje sa ti na auto.
2.Ked raz mi nejde rychlost tak kaslem na to autom sa niekam pustit dalej ako do koscelka.
3.Myslim ze mali aspon upovedomit ze auto je prerabka z Anglicka.
A zas ja som svoje auto kupil od jedneho typka z Hlohovca a pridem na dvor k nemu a auta zhorene na polku, rozbite a moje BMW-cko tam stoji.Popozeram som dvere, jak sedia kapota vsetko, podbehy ci daco neje zlamane.Vravim mi cestne povedz!
A on- pohnite je vidis sam.
Jak som dal dole predne okno prislo prekvapko. Moje auto malo zapucenu strechu o velkosti dlane.Reku...nic hrozne.
Auto chvala bohu ide jak ma...chyby sa objavili ale to boli uz v ramci normy.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných