... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Xader napísal:od A6 ma kazdy odhovara ze drahy servis takze ma laka passat ale skusla som bmw3 rada rv99 celkom super kara len sa bojim servisu ako draho ma to vyjdeto su dost priepastne rozdielymal som A6 , Passata mama - dost casto som na nom behal a na A6 sa nechytal a bmw 3 by som s tym neporovnaval ... skor 5 rad
ale bmw vedie na plnej ciare urcite pohodlim, lepsimi motormi a cenovo si na tom rovnako asi ako u audi ...
morituning napísal:od A6 ma kazdy odhovara ze drahy servis takze ma laka passat ale skusla som bmw3 rada rv99 celkom super kara len sa bojim servisu ako draho ma to vyjde
Xader napísal:ved to ze nemozem si dovolit skusat tri auta kupim jedno a to budem mat ale ako to este neviemtak pokial narazis na dobry kusok, tak preco problemy ?
ale s kazdym autom su problemy a zalezi toho akenieco je drahsie, nieco lacnejsie ... napr. mna na audi s6 vysli ramena a velka serviska 100 litrov a to som to auto len kupil. bmw 530d - motoru ktoreho sa ludia boja, kvoli cene trysiek a podobne som jazdil pol roka bezproblemovo, drblo len sacie potrubie vzduchu co som vymenil za nove za nejakych 5 litrov a maximalna pohodka.
ked najdes zachovaly kusok o ktory bolo starane, tak problemy s tym snad nebudes matto je na tebe, tvoje koruny. vyskusaj jedno, druhe, tretie a sam zistis co ti najviac vyhovuje
snoo napísal:preco prave AAA? preco nepozries niekde na nete nieco? pripadne dovoz