... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:kenny: co si dal ten link, tak to auto 94 nie je
kenny napísal:
Ako prečo by nemalo? Veď majiteľ to píše...Niečo sa ti na ňom nezdá?
RudyJames napísal:no ak planujes jazdit v tom aute sam, pripadne dvaja a zvlast po meste, tak urcite 3... 5 kvoli priestoru vzadu nepotrebujes a v meste aspon zaparkujes... s priestorom vpredu nie je problem, mam skoro 2 metre a 3-ciferne kg a nemam problem, ani predtym v Tigre, len som v tom aute vyzeral uz trochu komicky
kenny napísal:Hellou, E36tky kupéčka pozerám denno-denne na nete. Tiež ju chcem ako prvé auto. Najprv som rozmýšlal o 328i ale sporteba žiadna sláva a na každodenné jazdenie do školy by som prachy nemal.
Takže rozmýšlam o 320cine ako ty poprípade 318iS. Pozerám väčšinou na mobile.de lebo tu sa bojím, náš SK národ lúbi ojebať.
Síce by si musel prihlasovať auto dovoz bla bla bla a musel by si lacnejšie kúpiť ale...
1994 M-paket 2750€
Neviem dobre po nemecky ale auto by malo byť OK podľa toho čo píše.
Dobrý topic...aspoň sa aj ja dozviem čoho sa vyvarovať pri kúpe.
SUBO napísal:
Nazdaaar,tak ty chces kupovat e36ku coupe-spravna volba,uz sa tesim na pribeh,6valec je 6 valec ale is je do mesta uplne idealne,spotreba od 8.5-11l.
Pozri linky co som tu posielal,prestuduj,ty co si dal link co ja viem,najlepsie zohnat origo stav a potom tunovat-mozme fusovat spolu![]()
Tak stastnu ruku pri kupe bawa cau