... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pimp napísal:kto uz mal moznost sa na tom povozit? co hovorite na to auto? bol bi to velki zostup ist s 3er E46 na 1er? design sa mi velmi paci...ale predsa jednotka je najnizsia trieda, niektori hovoria ze bmw pre chudakov, tak isto jak a-trieda u mercedesa.
rozmislam ze co do buducnosti zobrat...aktualne to bude asi az 2009. vrta mi v hlave aj z3 coupe / cabrio, ale to uz je trochu zastarala technika, ale designovo bomba podla mna. tak isto bi sa mi pacila e46 m3 coupe/cabrio, ale tich aut sa trochu bojim (moc velke investicie pri opravach, spotreba,...). mal som uz aj e92, ale aktualne modeli sa mi v interieri moc nepacia. chcem ostat u bmw, jedina alternativa bi bolo mozno audi, ale stich je tiez tazko vibrat si nieco. alebo nissan 350Z je tiez brutalne auticko...
Helldiver napísal:Hlavne acko je FWD qoqotina s motorom napchatym sikmo vpredu pomaly pod kabinou jak u dodavky a nie pravy mercedes, zatialco BMW 1 je plnohodnotny baworak, len trosku mensi... Inac pokial ti ide o radost z jazdy tak Z3 by som sa nebal, stoji na podvozku E30 co je jedno z najzabavnejsich aut na jazdenie ake kedy BMW urobilo, v Z3 je ten podvozok skombinovany aj s modernymi motormi a pre niekoho aj ovela atraktivnejsim dizajnom (pre mna moc nie), akurat bezpecnost a praktickost budu uz dost zaostavat, ale to ty vies co je pre teba dolezite... Ja by som bral E92 kupatko najlepsie atmosferu 330i a ten fakt nic moc interier skombinoval s karbonovymi listami ktore by v tom interieri na styl kuchynskej dosky vyzerali spravne futuro a na to by som si vedel zvyknut, takze tak...
No BMW 1 pre chudákov asi není...kedže cenovo (podla roku) je niekedy dražšia ako 3-ka aj 5-ka...
Inac pokial ti ide o radost z jazdy tak Z3 by som sa nebal, stoji na podvozku E30 co je jedno z najzabavnejsich aut na jazdenie ake kedy BMW urobilo, v Z3 je ten podvozok skombinovany aj s modernymi motormi a pre niekoho aj ovela atraktivnejsim dizajnom (pre mna moc nie
Helldiver napísal:Ono tie Z3ky zasa az tak lacno nejdu co som pozeral, potvory si celkom drzia cenu, samozrejme hovorim o verziach s 2.8L alebo este lepsie 3L sestvalcami, ine tam nema cenu podla mna, lebo to auto je o cistom fune a vyblazneni sa a nejaky stvorvalec by to dost zabil... Ceny su zhruba na urovni E46 so zrovnatelnymi motoromi.
Helldiver napísal:No sak pozri na ceny, ja som po Z3 2.8L pokukolval nedavno, pod 200tisic sa nic normalne nedalo zohnat, aj v rakusku som bol na dva kusy pozerat... Lacnejsia ako E36 neni ani omylom fakt. Ale Z3 s 1.9L stvorvalcom fakt celkom dobre nechapem, lebo: To auto je na podvozku E30, tvrde a na nasich cestach uskakane, miesta tam vela neni, interier je skor podpriemerny a nic moc, vybava takisto, jednoducho jazdit si s tym cisto na pohodu len tak ako s klasickym kabriom, ehm, na to si viem predstavit vela ovela lepsich aut na takyto pohodovy cruising... Premna by to auto malo zmysel len s dostatocne silnym motorom a pekne si na tom uzivat jazdu...
Peppo napísal:treba si vybrat to najlepsie... Z3 M
130i - starsia..
135i - bi-turbo - s tym autom to robi nieco nenormalne - ja mam ten motor v E92 a v jednotke ide este lepsie kvoli vahe...
ale celkovo - je to male auto... ci uz jedno alebo druhe