Vidim ze tu ludia prahnu po tychto davno prekonananych kusoch techniky. Tak tu sa mozte nabazit. Nie vsetci sa ucili tak dobre aby mohli cely den refreshovat rozne bazary a aukcne portaly. a tak vsetko vypapat skor nez sa to tam ohreje. U sudruhov na severe je toho vzdy dost. Namatkovo:
Vsetky okrem Beckera spaja nepouzitelnost, a vhodnost akurat tak na dopravny servis na exprese. Maly vystupny vykon=ziadna dynamika, silnejsi koncovy stupen to nenapravi kedze ITckari maju o programovani take porekadlo "garbage in-garbage out" tu to plati rovnako. Zvuk zmrsi audio-procesor predradeny koncovemu stupnu a je po zabave. Ano maju ho vsetky ten isty, a okrem nich miliony dalsich radii, niektore lacne smejdy ho maju dodnes. Na druhu stranu maju velmi dobre VKV tunery takze citlivost prijmu je vyrazne lepsia ako vacsina dnesnej produkcie. Dalsie + je vzhlad ktory dodava smrnc interieru. Nakupovanie z Aukra PL sa da vygooglit.
Naposledy upravil/-a starynovy v Piatok, 1. Augusta 2014, 18:57, upravené celkom 1 krát.
Zalezi co je symbolicka cena a ci sa ti to chce posielat, zobral by som to na zmeranie nejakych realnych parametrov a preskumanie obvodovych rieseni proti tym robenym pre BMW.
urcite sa dohodneme ale posielat to urcite nebudem, jedine ze si pren niekto pride, ak by clovek chcel, poslem aj realne foto, a prestava je co ja viem 30oci, napr.
Jasne rozumiem, ked sa vratim domov ozvem sa, v BB mam cloveka co by sa po to stavil, teda ak ti do tej doby nejaky psov agent neutrha ruky, a ja mu potom budem zavidiet ked sa o 2 tyzdne objavi na bazosi za 150.
Je to tak, naftu na zraz som setril od minuleho rocnika a setrenie zacalo znovu. Auto docasne odhlasene v garazi aby som nemusel kvoli poistke zrat suche rozky.