... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
banned
Kraj: Bratislavský

Re: Zaujimave e46 - ky

Nedeľa, 13. Októbra 2013, 15:26

Inak chlapci, aby som to trosku ten vrak dal na spravnu mieru tak, ako to bolo, kedze som sa na nom vozil, videl ho, ked ho znamy kupil a ked ho porobil.

Zvonka vyzeralo celkom fajn = dolupana bola akurat strecha a stlpiky, stacilo nastrikat stlpiky a strechu by som radsej potiahol ciernou lesklou foliou, kedze malo siber a potom to na picu vyzera, ked je cierny flak na strche... Znamy to dal nastriekat cele do modrej, aj strechu, ostatne diely boli nedotknute, ziadne pchyre pod lakom, ci hrdza a ine spominane veci sa naozaj nekonali, naopak si myslim, ze auto bolo slusne nastriekane, kedze sa lak inde nesupal, neopadaval ani nic take, kapota bola od kamienkov asi ako kazde stare auto...

Na palubovke svietilo ABS spolu s rucnou a ESP = sporadicky, lave predne cidlo ABS malo na picu kontakt, raz to svietilo, raz nie, stacilo vycistit.

ABG = diagnostika - spolujazdcova sedacka, kontakty, neodstranene, jednotka ABG nebola KO, fyzicky sa nachadzali ABG vsetky v aute, ci povodne neviem, ale boli tam, aj zapojene a funkcne, kedze bola chyba iba v spolujazdcovej sedacke.

Ostatna diagnostika bez zavad, motor isiel pekne, k tej spotrebe oleja = osobne som menil na tom aute separator oleja, to uz ani nebol separator, ale spongia :D Po vymene auto prestalo akokolvek dymit, samozrejme to, ze zralo vodu je uz len domnienka niekoho tuto z fora, auto neprehrievalo, nedymilo a nezralo ani kvapku vody, po vymene separatora sa najazdilo asi 2000km a na ryske nebolo badat, ze by oleja ubudalo, menil sa 10w40...

K tym nefungujucim gombikom asi tolko, ze nefungovalo stahovanie soferovho okna - oprava za 20e vymena mechanizmu, to bolo ta cele, ostatne vsetko fungovalo, vratane klimy, vyhrevou, tempomatu a ostatnych sraciek.

Menil komplet celu napravu prednu, aj tlmice, bol na geometrii, bol ohnuty jeden ten grc disk, to uz vyrovnavat nedal.

Auto malo jedinecnu farbu a po tychto opravach co on spravil myslim, ze bolo v lepsom stave ako polovica hnojov tu na klube co chalani tankuju po 10e a nemozu do auta investovat preto, lebo proste nemaju... Za tie peniaze to bol urcite dobry zaklad, v slusnej vybave (origo xenony), s peknym lakom, sice celolak, ale celkom kvalitny (ktovie ako dlho to bolo v takej farbe).

Stacilo tam uz len dat kola, pozriet kardan, vyjebat tie gay koberceky a bolo by z toho pekne auto. Toto vsetko tam kamos menil, a aj tak zarobil, zachranil jeden hnoj pred smrtou, este nieco pojazdi a bol v dobrom stave, hlavne veci boli porobene, nemozete za 3200e chcet nove auto, co len gumy a elektrony mali na nom 500-600 hodnoty. Ja by som ho predaval za viac na jeho mieste... Samozrejme 5k je nonsens, ale zas vlahy je velky cavo v osade.
banned... ...connecting people :)

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 13. Októbra 2013, 18:29

už len z princípu by som nechcel auto po cigáňovi, kto vie aké zvieratká žijú v tých poťahoch

Prestige
Auto: E60 M5
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 13. Októbra 2013, 22:38

banned napísal:
Samozrejme 5k je nonsens, ale zas vlahy je velky cavo v osade.

:D :D :D :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 17 neregistrovaných