... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Giorgio G
Autor témy
Auto: E60 530xd M-Packet
Kraj: Košický

Zadné LED svetlá BMW E46 sedan - štýl, či tuzing?

Streda, 18. Augusta 2010, 20:50

Ahojte.
Chlapci, prosím, poraďte - tie zadné LED svetlá, čo sú k dostaniu, sú podľa Vás štýl alebo tuzing?
Chcem si zachovať voz v čo najpôvodnejšom stave, maximálne malé priblíženie k FL (keďže mám pred FL), tak si dám poradiť radšej...
Vďaka.
Giorgio G
BMW E60 530xd M-Packet (Carbon Schwarz Metallic)
EX BMW E46 323i Limousine (Stahlblau Metallic)

Obrázok

tom1283
Auto: BMW 328i E46
Kraj: Banskobystrický

Re: Zadné LED svetlá BMW E46 sedan - štýl, či tuzing?

Streda, 18. Augusta 2010, 22:40

Giorgio G napísal:
Ahojte.
Chlapci, prosím, poraďte - tie zadné LED svetlá, čo sú k dostaniu, sú podľa Vás štýl alebo tuzing?
Chcem si zachovať voz v čo najpôvodnejšom stave, maximálne malé priblíženie k FL (keďže mám pred FL), tak si dám poradiť radšej...
Vďaka.
Giorgio G

Ak sa Ti páčia tak si ich kúp. Na sedan sa síce originál LED nerobili ale tie svetlá majú vzhľad ako originálne tak nevidím dôvod, prečo by to mal byť tuzing. Vyzerá to dobre, aj svieti to dobre, otázka znie ako dlho tie svetlá vydržia lebo na youtube som videl kopec videí kde tie LEDky prestávali svietiť. Osobne som o nich tiež uvažoval ale momentálne ma to prešlo :D
BMW E46 328i
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8
Škoda Octavia III 2,0 TDi

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Augusta 2010, 23:17

tom1283 napísal:
Ak sa Ti páčia tak si ich kúp. Na sedan sa síce originál LED nerobili ale tie svetlá majú vzhľad ako originálne tak nevidím dôvod, prečo by to mal byť tuzing. Vyzerá to dobre, aj svieti to dobre, otázka znie ako dlho tie svetlá vydržia lebo na youtube som videl kopec videí kde tie LEDky prestávali svietiť. Osobne som o nich tiež uvažoval ale momentálne ma to prešlo :D

na sedan sa LED zadne svetla podobne tym CSLkovym robia len druhovyrobne... eagleeyes su asi najlepsie kopie ale ajstak niesu take krasne ako na coupe... ja som ich na aute vzadu mal ale dal som ich prec koli kolotocarskemu vzhladu... vo vrchom rade smerovky jedna ledka padla za vlast koli uchyteniu a bok je tak hnusne skoseny ze to neni pekne... cez den svietia nadherne az na smerovku ktoru si clovek slabo vsimne lebo svieti skor na zlto nez oranzovo :) a v noci brzda vypaluje oci vodicom jazdiacim za tebou...

rozhodni sa sam... ja by som do toho druhy krat nesiel... az na vnutorne kufrove casti svetiel.... tie su pekne, nechal som si ich a dokupil crystal zadne svetla klasicke... sice depo ale napis depo sa zalesti nech tam neni :)

Obrázok

dragunov87
Auto: f07 530d GT
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Augusta 2010, 06:35

ak by si chcel ja mam doma stale tieto v krabici.
http://www.bmwklub.sk/predaj-nd-bmw/bmw-e46-zadne-led-svetla-sedan-t29104.html

urobil by som ti cenu - PM

Rado.
EX - BMW e46 320d
EX - BMW e61 530d Sapphir Black EISENMANN up to 190kW 648Nm by MM racing
BMW e87 118d
BMW f07 530d GT SOPHISTOGRAU BRILLANTEFFEKT up to 226kW / 307HP 622Nm

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných