Caute chlapi, mam E46 Touring 318d manual fl (2004), neznizoval som, nechipoval, nezavodim, auto som vyuzil velmi pekne, posluzilo mi aj ako kombik perfektne, nepotreboval som do neho vrazat vobec vesmirne cisla, len basic staranie sa o auto.
Problem je, ze
uz ma serie manual a 2.0d (papierovo mam 1959cm3) zoskrtenych na 85kW... Takze nakolko 46ky su sportovejsie a tvrdsie vo vseobecnosti, rad by som zvazil prechod na luxusnejsie E39 5er, alebo E38 7er... Takze planujem svoje auto predat a za sumu do 4.800€ kupit noveho milacika.
Na zaciatok poviem -
mam o dost vacsiu naklonnost k E38 kvoli exterieru a jeho vzhladu. Ale ani E39 nie je vobec skareda. Interier je u oboch velmi porovnatelny aj s mojou 46kou a ten fakt zeriem.
Podme k mojim poziadavkam: - 3.0d (135kW alebo 142kW), 25tds nechcem fakt, musel by byt velmi silny argument...
- Automat (5 st., 4 st. co bol v niektorych 38 NIE)
- Interier v kozi (bezova ideal, prip. cierna)
- Sedadla v elektrike
- Menej ako 330.000km (nehladam tak stare auto s 3.000km co preslo len domov a do servisu, ale uprimne, 400tkm rad prekrocim po roku pouzivania sam :-) )
Este podotknem, ze zvazujem dovoz z okolitych krajin, pretoze vyber na slovensku je dost chaby. Do 143kW je prihlasenie 787€, plus dalsie poplatky - to by sa dalo pri aute za trojku nie?
Prosim niekoho, kto ma skusenosti s tymito chassis + motorizaciami - vyjadrite sa (aj k mojim poziadavkam), porovnajte auta, motory, spolahlivost, spotrebu, hrdzavenie, naklady na udrzbu cca. Vela ludi mi hovori "jeb na to, nechaj si 318d, spotreba super, naklady super, spolahlivost top" tak neviem, ale chcem automat, vacsi komfort a vacsi objem.
EDIT: Pripajam inzerat z mobile ako PRIKLAD aby niektori nekusali ze co chcem za tie peniaze... IDE LEN O PRIKLAD...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ml?lang=en