... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
roberttto
Autor témy
Auto: BMW e46 320D touring
Kraj: Trnavský

S Racing Trnava - Geometria - Zabudnite

Streda, 11. Mája 2011, 15:52

Pred dvoma týždňami som bol s mojim BMW e46 touring v S-Racingu v Trnave na prekontrolovanie geometrie a následné nastavenie. Chlapci sa zjavne učili ako BMW vôbec vyzerá a nejakým systémom sa snažili poľa PC trafiť geometriu. Pri odstavení auta na zdvihák som im zdôraznil, že chcem aby volant išiel 100%tne rovno (v rámci možností). Chlapci sa s tým hrali asi hodinu a keďže už bolo pred 18tou zjavne sa už tešili domov preto to celkom kvalitne odflákli... Ten volant, že im utiekol o cca 10 stupňov doľava to by som ešte ako tak predýchal - dva týždne som na tom jazdil a dnes mi to nedalo... Kamoš čo šiel za mnou mi hovoril, že sa mu zdá, akoby ľavé zadné koleso bolo inak naklonené ako pravé - mal pravdu išlo viac dovnútra. Tak som sa dnes objednal na geometriu opäť ale už tentokrát v Pneuboxe v TT. Prišiel som, odstavil som to na zdvihák a chalanisko po nahodení senzorov hovorí: " Sú tam na zadnej náprave poriadne odklony a je tam celkom slušná zbiehavosť a tak isto aj na prednej náprave. Dal som mu teda pokin nech sa s tým pohrá ako len bude vedieť aby to bolo čo najlepšie a tak isto som mu zdôraznil potrebu držať volant v rovine pri jazde po rovnej ceste. Po chvíľke ma opäť oslovil : Zadné excentre som povolil bez trháku "rukou" to koleso si tam muselo robiť čo chcelo, predná náprava tej sa za posledné 3 roky nikto nechytil lebo som ju povolil nahrievaním... Tak toto ma vyhecovalo napísať tento postreh na firmu S-Racing, ktorá ma sklamala na plnej čiare. Táto firma na mňa pôsobí nezodpovedne a nazval by som ich ako podpultový servis, flákačov a šuplikantov... Nechcem tu robiť nikomu reklamu ale firma Pneubox ma príjemne prekvapila hlavne kvalitou práce a zodpovedným prístupom a tiež cenou. Po dokončení geometrie auto sedí na ceste ako má, volant ide rovno, pri brzdení auto nikam neťahá, skrátka ide ako má. Dúfam, že aj tento postreh vám pomôže udržať vaše auto v dobrej kondícií.
Naposledy upravil/-a roberttto v Streda, 11. Mája 2011, 20:41, upravené celkom 2 krát.

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Re: S Racing Trnava - Geometrie - Zabudnite

Streda, 11. Mája 2011, 20:32

dakujeme za postreh , presne na to mam forum aby sme sa vyvarovali takimto veciam :)
Nissan GTR

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Re: S Racing Trnava - Geometria - Zabudnite

Štvrtok, 12. Mája 2011, 06:25

roberttto napísal:
Pred dvoma týždňami som bol s mojim BMW e46 touring v S-Racingu v Trnave na prekontrolovanie geometrie a následné nastavenie. Chlapci sa zjavne učili ako BMW vôbec vyzerá a nejakým systémom sa snažili poľa PC trafiť geometriu. Pri odstavení auta na zdvihák som im zdôraznil, že chcem aby volant išiel 100%tne rovno (v rámci možností). Chlapci sa s tým hrali asi hodinu a keďže už bolo pred 18tou zjavne sa už tešili domov preto to celkom kvalitne odflákli... Ten volant, že im utiekol o cca 10 stupňov doľava to by som ešte ako tak predýchal - dva týždne som na tom jazdil a dnes mi to nedalo... Kamoš čo šiel za mnou mi hovoril, že sa mu zdá, akoby ľavé zadné koleso bolo inak naklonené ako pravé - mal pravdu išlo viac dovnútra. Tak som sa dnes objednal na geometriu opäť ale už tentokrát v Pneuboxe v TT. Prišiel som, odstavil som to na zdvihák a chalanisko po nahodení senzorov hovorí: " Sú tam na zadnej náprave poriadne odklony a je tam celkom slušná zbiehavosť a tak isto aj na prednej náprave. Dal som mu teda pokin nech sa s tým pohrá ako len bude vedieť aby to bolo čo najlepšie a tak isto som mu zdôraznil potrebu držať volant v rovine pri jazde po rovnej ceste. Po chvíľke ma opäť oslovil : Zadné excentre som povolil bez trháku "rukou" to koleso si tam muselo robiť čo chcelo, predná náprava tej sa za posledné 3 roky nikto nechytil lebo som ju povolil nahrievaním... Tak toto ma vyhecovalo napísať tento postreh na firmu S-Racing, ktorá ma sklamala na plnej čiare. Táto firma na mňa pôsobí nezodpovedne a nazval by som ich ako podpultový servis, flákačov a šuplikantov... Nechcem tu robiť nikomu reklamu ale firma Pneubox ma príjemne prekvapila hlavne kvalitou práce a zodpovedným prístupom a tiež cenou. Po dokončení geometrie auto sedí na ceste ako má, volant ide rovno, pri brzdení auto nikam neťahá, skrátka ide ako má. Dúfam, že aj tento postreh vám pomôže udržať vaše auto v dobrej kondícií.

zober protokol z pneuboxu a zanes im ho do s-racingu, vypicuj im tam a oni ti vratia keš. vazne!

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 12. Mája 2011, 17:58

napisal by si pripadne aj ceny tychto servisov?
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

roberttto
Autor témy

Štvrtok, 12. Mája 2011, 20:53

Pridávam ceny

S-Racing
Kontrola prednej nápravy.......................................................15€
Kontrola zadnej nápravy........................................................15€
Nastavenie prednej nápravy...................................................20€
Nastavenie zadnej nápravy....................................................20€
Povolovanie autogenom.........................................................10€

výsledná cena kompletnej geometrie........................................80€ na doklade bez dokladu ma to vyslo na 60€

Pneubox
Kontrola geometrie kompletne (predná aj zadná náprava).............17€
Nastavenie geometrie aj s kontrolou komplet..............................33€

výsledná cena kompletnej geometrie.........................................33€
po vybavení zákazníckej karty Pneubox je cena ..........................31€

Zákaznickú kartu vydávajú na počkanie a výhody sú uvedené na stránkach: http://www.pneubox.sk/sukromna-osoba/vernostny-program/

Ja som s pneuboxom veľmi spokojný... odporúčam :)

coWon

Piatok, 13. Mája 2011, 08:32

roberttto napísal:
Pridávam ceny

S-Racing
Kontrola prednej nápravy.......................................................15€
Kontrola zadnej nápravy........................................................15€
Nastavenie prednej nápravy...................................................20€
Nastavenie zadnej nápravy....................................................20€
Povolovanie autogenom.........................................................10€

výsledná cena kompletnej geometrie........................................80€ na doklade bez dokladu ma to vyslo na 60€

Pneubox
Kontrola geometrie kompletne (predná aj zadná náprava).............17€
Nastavenie geometrie aj s kontrolou komplet..............................33€

výsledná cena kompletnej geometrie.........................................33€
po vybavení zákazníckej karty Pneubox je cena ..........................31€

Zákaznickú kartu vydávajú na počkanie a výhody sú uvedené na stránkach: http://www.pneubox.sk/sukromna-osoba/vernostny-program/

Ja som s pneuboxom veľmi spokojný... odporúčam :)

boha jeho, to si tolko ozaj platil??????????? ja tam chodim pomerne casto s autami a viac ako 20€ som nikdy neplatil, ponevac neviem ani cenikove ceny

coWon

Piatok, 13. Mája 2011, 08:34

alebo do byvaleho milexu hned 2 metre za kruhacom ako sa ide na boleráz... neviem ako sa to tam vola... tam plativat do 25€ a este som nemal problema

roberttto
Autor témy

Piatok, 13. Mája 2011, 08:48

Vidíš aj v Trnave fungujú vysokohorské prirážky za servisné práce po 17tej hodine...

salamko01
Auto: BMW 525TDS e34

Pondelok, 23. Júla 2012, 15:01

no pekne , ja na geometriu chodím do mikony a s blokom na 100% kvality je to tusim 30€ alebo 35€ . Máme servis a chodia nám sem autá s klimatizáciou ,ktoré boli naplnené v S-racingu ,ze to nejde ako ma a následne zistíme ze "zabudli" 200g chladiva. A 80€ za geometriu ?? Treba sa aj popýtať ludí pred tým ako ideš niečo spraviť.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných