... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ptz
Auto: E60 540i man
Kraj: Bratislavský

Re: rada pri kúpe e60 pripadne e46 coupe

Utorok, 2. Júla 2013, 07:02

zalezi od toho, co od toho auta ocakavas. ked si vysloveny vybavofill (ako napr. vomack), tak je jasne, cim viac vybavy, tym lepsie :mrgreen:

mne staci zopar zakladnych veci, aby to malo. dolezitejsi je pre mna motor a jazdne vlastnosti. moja e60 napriklad nema HUD, ani mi to nejak nechyba, vzdy sa viem pozret kolko idem, nema adaptivny tempomat, tiez mi to nevadi, lebo tempomat pouzivam iba sem tam a na to mi staci obycajny, atd, atd..

ale niektore veci su uplne nutne, ako vyhrievanie sedaciek, dobre audio, tempomat, 'spravne' farby, atd. proste kazdy ma ine priority

Pr.danco
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Utorok, 2. Júla 2013, 08:28

Plus by som pozeral aj na to aby som to auto za nejaky cas mohol aj predat. A pri dnesnej cene e60 to auto s 2l benzin v soc vybave bude nepredajne.Podla mojho nazoru. A nekupoval by som silou mocou e60 resp by som lepsie hladal lebo ak si pozries aj predchadzauje diskusie tak na 2l benzin do e60 nepovedal nikto nic dobre. Nech sa uspokojis aj s argumentom ze jazdim iba mesto ale je to slaby motor do tak obrovskeho auta a casom by si to urcite zistil..ja som mal 520d a hoci niesom VOBEC ziadny zavodnik casom som zistil ze je to naozaj malo na tak velke auto..

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 2. Júla 2013, 08:56

ide najme o to, ze 520i netaha a zere... 520d taha lepsie a nezere skoro nic... [520d lci taha este lepsie ako 525d pred fl a pritom ma spotrebu jak octavka]
btw E60 pred fl by som proste nebral...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

konkurent
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Utorok, 2. Júla 2013, 16:57

opakujem, že mi nejde o to či je tam len 2,0 alebo nie, radšej budem mať slbšie ťahy ale zato tichšie auto ako pri nafte, a na 520i som sa viezol a stačilo mi to, po meste až až, a na dialnici s tým tiež pôjdem bez problémov, to že to už nebude ťahať od 180 vyššie mi je jedno

výbava tam síce nieje skoro žiadna, ale to čo požadujem tam je (xenóny, parkovacie senzory a automatická klíma) jediné, čo by ma ešte možno potešilo sú komfortné sedačky, ale tie oželiem, navigáciu nepotrebujem, HUD ani nočné videnie tiež nie, niekto tu spomínal audio, na to si potrpím aj ja, ale čo som čítal, ani logic 7 nieje žiadny zázrak, a za pár stoviek sa dá dorobiť o dosť lepší zvuk ako spomínaný logic...

chcel som len vedieť, či niekto pozná to auto, prípadne ho už bol pozrieť v akom je stave a podobne

ale ďakujem za názory :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Lipo46 a 11 neregistrovaných