... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

kukuda
Autor témy
Auto: BMW E30
Kraj: Nitriansky

RAda Pri kupe 320D VEla KM

Utorok, 19. Júna 2012, 14:08

Zdravim. Mam moznost kupit 320d r.v 2004/7. Auto je v super vybave. Motor ide ako hodinky pekne radi manualna 6st prevodovka akurat je na aute 360000tisic. Majitel to nechcel predat no som sa ho len tak na ulici opytal ci by nemal zaujem ho predat. Auto vyzeraz ako keby malo najazdene 150000a tak aj ide. Co som za poslednu dobu videl auta tie mali v porovnani s tymto autom 500000 minimalne. Majitel ho ma 4rok odvtedy len jedno rameno a olej menil. Moja otazka. Oplati sa? neni to vela? aj ked v stave je v super.

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Re: RAda Pri kupe 320D VEla KM

Utorok, 19. Júna 2012, 17:23

Ide o to že sa ti môže zdať že je v dobrom stave.. ale isto tam budú nejaké veci čo zitíš až na zdviháku.. Nejaké dofušovane konektory.. možno nejaké gufera, silentbloky.. to normálne nevidíš a to by už nebol ten top stav..A za 4 roky len jedno rameno je dosť málo na údržbe.. Určite tam budú pomaly odchádzajúce veci.. Teda ak majitel pred nim nerobil komplet pretesnenie motora, alternator, chladič, viskospojka, gufera, kardan, brzdy.. Tak sa to začne tebe objavovať..
Ja by som bral radšej auto na ktorom na byvaly majiteľ vyhral :)) a vycucalo ho.

Každopádne 350tisic sa netreba vôbec báť..Ak to ide ako hodinky..
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 19. Júna 2012, 18:07

Mi_t_is napísal:
Ide o to že sa ti môže zdať že je v dobrom stave.. ale isto tam budú nejaké veci čo zitíš až na zdviháku.. Nejaké dofušovane konektory.. možno nejaké gufera, silentbloky.. to normálne nevidíš a to by už nebol ten top stav..A za 4 roky len jedno rameno je dosť málo na údržbe.. Určite tam budú pomaly odchádzajúce veci.. Teda ak majitel pred nim nerobil komplet pretesnenie motora, alternator, chladič, viskospojka, gufera, kardan, brzdy.. Tak sa to začne tebe objavovať..
Ja by som bral radšej auto na ktorom na byvaly majiteľ vyhral :)) a vycucalo ho.

Každopádne 350tisic sa netreba vôbec báť..Ak to ide ako hodinky..

:lol: :lol: si trafil do cierneho,co sa tyka mna :mrgreen: treba to pozriet diagnostikou, urcite. auto sa nekupuje kazdy den, tak treba o to viac davat pozor pred kupou, chlapik nemusi nic tajiť,castokrat clovek ani nevie co odchadza,kym sa to neprejavi nejako viditelne...
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Utorok, 19. Júna 2012, 21:18

Ako trafil? :D..

A hej.. častokrat označovany TOP stav ani top stav nie je pretože za top stav označuju že auto ide.. Ale ked ho dáš na zdvihak a skusiš všetky silenty všetku tesnosť.. dáš dole rozvodovy remen a skusiš vôľu alternatoru, vodnej pumpy a ostatku.. zistíš veci ktoré ti boli zatajené lebo o nich nevedeli..

Jednoducho ako hovorím kupiť auto po niekom kto do neho dával pravidelne všetky svoje výplaty..
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

bmwmpower82
Auto: Mondeo
Kraj: Bratislavský

Streda, 20. Júna 2012, 07:37

To radsej kup tu Dodovu kombi 320D ma 230 tis. km a dobry stav, pozri do predaja

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní