S Lincosom iba dobre skusenosti, na zdvihaku sa moze malo toho pokazit, ono kvalita tychto strojov je cca na rovnakej urovni, skorej by som riesil z hladiska podpory pre zakaznika. Ze ak napr. vznikne problem, pokazi sa zdvihak/vyvazovacka/prezuvacka etc, tak ked zavolas aby si tyzden necakal na servisaka, ktory ti to pride opravit a tebe uteka zisk... V tomto je Lincos velmi dobry, su zo Serede, panko je velmi ochotny v Seredi ma aj viac servisov vybavenych iba tymto naradim a v pohode mi povedal, nech si pridem do jeho servisu pozriet vercajk a pohmatat si ho ked mi to pomoze :)
Lincos ako znacka sa mi zda, ze je len "nalepkova firma", ktora pouziva vyrobky inych vyrobcov, ale nie som si isty. Su to madari, odtial to vsetko vlaci, kvalita v pohode, aj podpora, hlavne teda ludsky pristup k zakazniovi, co je v dnesnej dobe velke +...
Co sa tyka pneuservisu, tak to mas ako s LPG, hocijaka prezuvacka/vyvazovacka je made in italy nech je na nej napisane cokolvek, suciastky vyraba mozno jeden vyrobca a skladaju si to uz kde kto. Tam ako faktor by som bral iba cenu, jedine by som si dal isto zalezat, aby vyzuvacka mala DVE pomocne ramena, lebo ak si sam, tak prezuvat nejaky nizky profil 18-19" bez ramena je skoro nemozne a ked sa podari, dojebes gumu a zabijes hodinu jednym kolesom... Ja som kupoval po jednom, vyzuvacku + kompresor - lebo tu som vyuzil prvu na palenie gum nepotrebujes vyvazovat, potom vyvazovacku a utahovaciu pistol s nadstavcami. Ostatne som dokupoval postupne ako maly zdvihak, pistole rozne a pod... Toto je zaklad aby ti fungoval pneuservis.
Moja rada = kompresor - ak mas miesto tak co najvacsi/najvykonnejsi, nech nebzuci stale a vie mat aj tlak v sebe, vyzuvacku s dvomi pomocnymi ramenami, a vyvazovacku podla sympatii

To prislusenstvo si kup kludne zvlast. Napr stojky pod auto nemam, ani by som ich nikdy nevyuzil, su moc nizke ked mam podlozene auto, tak zdvihakom a pod prahom mam pre zicher polozene koleso, ktore je dole z auta...