... všetko o BMW ...
vafankulo napísal:Chlapce takto.. Za prve diesel je diesel, moze sa Ti zdat ze to ide, ale benzin je pre fajnsmekrov.. a 6valec ani nevravim.. (aj ked radove 6valce su o prde ma to zvuk ako pracka ale lepsie ako HTP, treba hladat usporiadanie do V)
a BMW je fajn tak na ziskanie skusenosti, ale ak raz dospejes tak si potom kupis naozajstne auto , toto je taky medzistupienok..
ale to podstatne co TI chcem napisat je kup si xd , je to zabava najme v zime.. a v lete to neobmedzuje...
ale skutocne auta robia ine dve nemecke automobilky... BMW je nieco ako Skoda u nas.. vela stastia..
Skypco napísal:Z tej tvojej zaujimavej teorie je asi jedine pravda..., a to ze diesel je diesel..., lebo si kazdy pod tym moze predstavit co chce... :)
Horsie je to uz s tym V-ckovym 6 valcom pre fajnsmekra :) ..., oproti zamatovemu zvuku radoveho 6 valca od BMW je tvoja V-ckova verzia vzdy charakteristikou a zvukom skor do 4 valca :) ...
BMW je prave pre tych..., ktori nikdy uplne nedospeju a vzdy v nich drieme jazdec..., ta kara je uz od vyrobcu na to pripravena..., konkurencia len teraz zacina chapat co je to sportova limuzina a pokial nerozlozia tak idealne vahu ako ma BMW tak to ani nikdy nepochopia...
Ak si kupis x-drive tak si prave so zabavou v zime skoncil a vidno ze pojem radost z jazdy ti vobec nic nehovori lebo bez charakteristickej pretacavosti ta to prave v lete dost obmedzuje...
Neviem co chces s cim porovnavat (ohladom "skutocnych aut")..., ale v sportovych limuzinach je BMW na vrchole a bude tam este dlho..., lebo konkurencia nema sancu dobehnut cas..., ktory ma uz BMW za sebou vo vyvoji a vyrobe tychto druhov vozidiel...
VK-Tomáš napísal:
A chceš mi povedať že nejaká vyjebaná audina je lepšia .
To si môžeš dať pod zadok ty aj s tým ich pridrbaným quatrom.
So 4kolkou si asi fakt veľa zábavy užiješ také môže tvrdiť iba ..., ale nič no mi začiatočníci bude behať na BMW a ty profík sa jebkaj na VR6 ktorá ide jak 318d.
Milujem kokotov ktorý sem chodia iba nadávať na BMW, tak na akú piču chodíš na toto fórum ak sa ti tu nepáči.
A 6 valce od VW Group iba žerú a nejdú na rozdiel od BMW ktoré majú priatelnú spotrebu a aj dostačujúci výkon
VK-Tomáš napísal:A chceš mi povedať že nejaká vyjebaná audina je lepšia .
To si môžeš dať pod zadok ty aj s tým ich pridrbaným quatrom.
So 4kolkou si asi fakt veľa zábavy užiješ také môže tvrdiť iba ..., ale nič no mi začiatočníci bude behať na BMW a ty profík sa jebkaj na VR6 ktorá ide jak 318d.
Milujem kokotov ktorý sem chodia iba nadávať na BMW, tak na akú piču chodíš na toto fórum ak sa ti tu nepáči.
A 6 valce od VW Group iba žerú a nejdú na rozdiel od BMW ktoré majú priatelnú spotrebu a aj dostačujúci výkon