... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
xcubus
Kraj: Bratislavský

Re: Prvé BMW!! Prosim o pomoc pri výbere ---

Nedeľa, 23. Augusta 2009, 12:10

ked chces 320d..tak by si mal zobrat uz facelift...tie predtym sa vraj kazili dost casto
Obrázok

pablo_s
Auto: G21 320xd
Kraj: Trnavský

Utorok, 25. Augusta 2009, 07:54

330d zase nie je nejaka raketa, ak s tym budes jazdit rozumne tak sa nemas coho bat, samozrejme ak precenis svoje schopnosti mozes zle dopadnut aj na podstatne slabsom aute... urcite je to dobra volba vzhladom na to, co od toho cakas, kultivovany chod, dostatocny vykon, silny krutak, dobra spotreba... samozrejme okrem motora si najdi aj take auto v ktorom bude to co chces aby tam bolo, lebo dorabky sa fakt neoplatia... :)
G21 320xd
F31 320d Ex
E90 320d Ex
E46 320i Ex

Bryan974
Autor témy
Auto: BMW 330xD E91
Kraj: Košický

Utorok, 25. Augusta 2009, 09:13

no jo ... 330 uz beriem len rozmyslam ci xd alebo len d .. na zadokolke som este nejazdil :? xd je strasne malo na vyber ... nejaky tip?

dodoIPD
Auto: BMW

Utorok, 25. Augusta 2009, 12:09

bez X ..

Skypco

Utorok, 25. Augusta 2009, 21:52

vafankulo napísal:
Chlapce takto.. Za prve diesel je diesel, moze sa Ti zdat ze to ide, ale benzin je pre fajnsmekrov.. a 6valec ani nevravim.. (aj ked radove 6valce su o prde ma to zvuk ako pracka ale lepsie ako HTP, treba hladat usporiadanie do V)

a BMW je fajn tak na ziskanie skusenosti, ale ak raz dospejes tak si potom kupis naozajstne auto , toto je taky medzistupienok..

ale to podstatne co TI chcem napisat je kup si xd , je to zabava najme v zime.. a v lete to neobmedzuje...

ale skutocne auta robia ine dve nemecke automobilky... BMW je nieco ako Skoda u nas.. vela stastia..

Z tej tvojej zaujimavej teorie je asi jedine pravda..., a to ze diesel je diesel..., lebo si kazdy pod tym moze predstavit co chce... :)
Horsie je to uz s tym V-ckovym 6 valcom pre fajnsmekra :) ..., oproti zamatovemu zvuku radoveho 6 valca od BMW je tvoja V-ckova verzia vzdy charakteristikou a zvukom skor do 4 valca :) ...

BMW je prave pre tych..., ktori nikdy uplne nedospeju a vzdy v nich drieme jazdec..., ta kara je uz od vyrobcu na to pripravena..., konkurencia len teraz zacina chapat co je to sportova limuzina a pokial nerozlozia tak idealne vahu ako ma BMW tak to ani nikdy nepochopia...

Ak si kupis x-drive tak si prave so zabavou v zime skoncil a vidno ze pojem radost z jazdy ti vobec nic nehovori lebo bez charakteristickej pretacavosti ta to prave v lete dost obmedzuje...

Neviem co chces s cim porovnavat (ohladom "skutocnych aut")..., ale v sportovych limuzinach je BMW na vrchole a bude tam este dlho..., lebo konkurencia nema sancu dobehnut cas..., ktory ma uz BMW za sebou vo vyvoji a vyrobe tychto druhov vozidiel...

Bryan974
Autor témy

Utorok, 25. Augusta 2009, 22:12

ok pani, dakujem za vsetky rady a tipy ... nepozna niekto cirou nahodou nejakeho predajcu vyhovovujecho modelu? Moze byt aj 320 D, ale iba od znameho uzivatela tu na fore, nech je istota, ze bolo starane..inak 330d resp. xd zalezi od ceny...Vdaka

vafankulo

Streda, 26. Augusta 2009, 07:10

Skypco napísal:
Z tej tvojej zaujimavej teorie je asi jedine pravda..., a to ze diesel je diesel..., lebo si kazdy pod tym moze predstavit co chce... :)
Horsie je to uz s tym V-ckovym 6 valcom pre fajnsmekra :) ..., oproti zamatovemu zvuku radoveho 6 valca od BMW je tvoja V-ckova verzia vzdy charakteristikou a zvukom skor do 4 valca :) ...

BMW je prave pre tych..., ktori nikdy uplne nedospeju a vzdy v nich drieme jazdec..., ta kara je uz od vyrobcu na to pripravena..., konkurencia len teraz zacina chapat co je to sportova limuzina a pokial nerozlozia tak idealne vahu ako ma BMW tak to ani nikdy nepochopia...

Ak si kupis x-drive tak si prave so zabavou v zime skoncil a vidno ze pojem radost z jazdy ti vobec nic nehovori lebo bez charakteristickej pretacavosti ta to prave v lete dost obmedzuje...

Neviem co chces s cim porovnavat (ohladom "skutocnych aut")..., ale v sportovych limuzinach je BMW na vrchole a bude tam este dlho..., lebo konkurencia nema sancu dobehnut cas..., ktory ma uz BMW za sebou vo vyvoji a vyrobe tychto druhov vozidiel...

Ty ma bavis chlapce... tak dobre som sa davno nezasmial pri ranajkach... kvoli tomuto milujejm bmw klub..vzdy sa tu najde plno panacikov co si myslia ze bmw je v niecom lepsie oproti konkurencii :lol: co veta to perla...
bmw 325 tds e36..chip 170PS 0-100 6.8s, Vmax 248km/h (podla GPS)

Skypco

Streda, 26. Augusta 2009, 08:53

Myslim ze si to tymto zaklincoval...

Vdaka BMW je moja zena na zive (a dokonca uz aj auto :))..., vdaka BMW je vsedny den vzdy zazitkom a vdaka BMW je aj tento klub... Vo vyvoji vzdy udava tempo a zivy priklad toho je znacka s hviezdou v znaku..., ktora sa vsemozne snazi urobit sportovu limuzinu... Ak by si servisoval konkurenciu tak by si videl v com ma BMW navrch..., ale myslim ze je zbytocne sa tu rozpisovat konkretne v com..., lebo podla tvojich reakcii si nemal z toho svojho dolu ani naraznik...
Ak mas v zuboch klub tak to smeruj inde a nie do tejto temy...

birki
Auto: 540iA touring

Streda, 26. Augusta 2009, 09:19

50:50 ---- 200 koni na zadku radovy 6valec jednoduche zavesnie prednej napravy postavene pre sportovu jazdu nie pre komfort... tieto tri zakladne veci mi neda ziadna automobilka okrem bmw rada 3.. (cenovo dostupna) pre mna ako mladeho chalana. a mozme sa tu hadat do krvi ze 1,8T audi A4 je lepsia.., ale ked posadim chlapca z oktavie 1,8T ku mne.. a zazije poriadny vyjazd so zakruty tak pochopi..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

alfi666

Streda, 26. Augusta 2009, 09:44

Ze vas to bavi sa otom hadat ;)... vafankulo je asi milionar co sa vozi v supersportoch, tak je jasne, ze BMW mu nic nehovori ;) tak je to zbytocne riesit ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

birki

Streda, 26. Augusta 2009, 10:32

VK-Tomáš napísal:

A chceš mi povedať že nejaká vyjebaná audina je lepšia .
To si môžeš dať pod zadok ty aj s tým ich pridrbaným quatrom.
So 4kolkou si asi fakt veľa zábavy užiješ také môže tvrdiť iba ..., ale nič no mi začiatočníci bude behať na BMW a ty profík sa jebkaj na VR6 ktorá ide jak 318d.
Milujem kokotov ktorý sem chodia iba nadávať na BMW, tak na akú piču chodíš na toto fórum ak sa ti tu nepáči.
A 6 valce od VW Group iba žerú a nejdú na rozdiel od BMW ktoré majú priatelnú spotrebu a aj dostačujúci výkon

quatro by som zas neohovaral.. ten system bol revolucny.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

vafankulo

Streda, 26. Augusta 2009, 10:34

VK-Tomáš napísal:
A chceš mi povedať že nejaká vyjebaná audina je lepšia .
To si môžeš dať pod zadok ty aj s tým ich pridrbaným quatrom.
So 4kolkou si asi fakt veľa zábavy užiješ také môže tvrdiť iba ..., ale nič no mi začiatočníci bude behať na BMW a ty profík sa jebkaj na VR6 ktorá ide jak 318d.
Milujem kokotov ktorý sem chodia iba nadávať na BMW, tak na akú piču chodíš na toto fórum ak sa ti tu nepáči.
A 6 valce od VW Group iba žerú a nejdú na rozdiel od BMW ktoré majú priatelnú spotrebu a aj dostačujúci výkon

:mrgreen: Chapem ze tam u Vas na juznom slovensku / severnom madarsku su trosku viac zaostali ludia , ale ze az tak tak to som si nemyslel .. :mrgreen: to sa dnes da liecit su aj kurzy sebaovladania, slovnej zasoby, slusneho spravania etikety atd...mas na vyber, ja Ti odporucam vsetky :) a nejazdim na audi..
bmw 325 tds e36..chip 170PS 0-100 6.8s, Vmax 248km/h (podla GPS)

alfi666

Streda, 26. Augusta 2009, 10:44

Na quattro by som nenadaval tiez ;) ... keby som chcel 4 kolku, tak urcite beriem quattro a nie Xdrive ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

birki

Streda, 26. Augusta 2009, 12:31

toto prvenstvo nikdy nikto audi nezoberie co dokazalo ich quattro

a k vasnivej diskusii ze to urcite hakom vytiahli hore...

ano hak tam bol.. ale aby istil auto keby zacalo "padat" a jedine upravy na tom auto boli - rally zimne pneumatiky, lebo na beznych to vyjst nevedelo a este mal automat zablokovane radit dvojku ..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

Bryan974
Autor témy

Streda, 26. Augusta 2009, 15:25

ok pani je to skvele... ale tak quatro vs xdrive sa tu neriesi ...

Nejake konkretne ponuky na predaj/kupu bmw ako som spominal vyssie?

Budem vdacny

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných