... všetko o BMW ...
Tony napísal:Zdravím chlapi.
Pokukujem po jednom aute, ktoré by som chcel kúpiť. Terajší majiteľ mi povedal, že auto odkúpil od leasingovej spoločnosti, no nemal ho na leasing on. Je odhlásené na jeho meno, no on ho nikdy neprihlásil. Vraj zaplatí kontrolu originality kedže auto neprihlásil do 15-tich dní. Na čo si mám dať pozor. Mám trochu strach z toho, že je to auto od leasingovky. Môže dôjsť k nejakému problému, keď ho budem prihlasovať.
Ak má niekto skúsenosti s niečím podobným prosím o pomoc.
Vopred ďakujem za všetky ohlasy
SurrendeR napísal:konspiracie jak svina![]()
proste mu povedz ze koli istote, nech da KO, prihlasi a ze ho potom kupis :)
on ho chce predat viac ako ty kupit
Tony napísal:K problému môže dôjsť iba vtedy a len vtedy, keď prachy zinkasuje a auto prihlási na teba. Veľké bacha.
Ako to mám chápať, že zinkasuje prachy a auto prihlási na mňa?????
MateX3 napísal:
Len aby po legálnej stránke bolo všetko ok ešte pred kúpou. Videl si existujúci techničák kto bol vlastníkom a kto držiteľom?
Tony napísal:
Nie, este nie. Dnes okolo vecera alebo zajtra to chcem ist pozriet. Preto som aj pisal tu, aby ste mi poradili co a ako a na co si dat pozor skor ako to pojdem pozriet
Tony napísal:Od 4/2008 do 2/2010 bolo poistené v Kooperative a malo popradské EČ.
Od 2/2010 do 2/2012 bolo poistené v Uniqe a malo rožňávské EČ.
VIN mi pošle zajtra. Tvrdí že vlastníkom aj držiteľom vozidla je on. Ešte som auto (samozrejme BMW) nebol pozrieť
Tony napísal:Bol som pozrieť jednu E36 316i M43:
Ked som dal dole viečko oleja auto strácalo otáčky (tak by to malo byť či nie???), ale vyletovali von malé kvapky oleja je to v poriadku. Výfuk bol pred koncovým tlmičom deravý, taká malá dierka, odtiaľto malá spŕška nejakej tekutiny, je to v poriadku????
Tony napísal:
za tepleho motoru sundej vicko oleje, pokud bude chtit chcipnout, je sani OK, pokud beze zmeny, dira v sani. pri sundanem vicku bys tam nemel mit vitr, spis podtlak - mirne pricucnout vicko kdyz ho budes davat zpatky. udelej kanalovej test - projed se pres diry jak to mlati a boucha. Pokud bude majitel souhlasit, zkus odpich jestli nezacne kulomet - unaveny zadni silentbloky.
Mám to z návodov