... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Wincik
Autor témy
Auto: BMW 325 TDS
Kraj: Žilinský

prosím o radu ohľadom BMW 325 TDS

Pondelok, 2. Apríla 2012, 18:37

mám 325 tds-ko...a čo sa týka karoserie...je na tom dosť biedne...prahy su KO...nerozumeju si s klasickými zdvihákmi...predný blatník tiež...a zadné lemy už boli tiež robené ako som si všimol.....aj šíber by som chcel ..ale ja ho nemám :/.motoricky je na tom ale dobre...za tepla chytá na šupu...aj za studena..pomenil som vecy ako termostat,komplet olej vrátane všetkých filtrov,stabilizačné tyčky,prečalunil som mu stropnicu , a kopu drobných opráv,.....neviem sa rozhodnuť ..či ho predať....a na zatiaľ si kupiť nejakeho golfa III TDI alebo take niečo.....našetriť..a potom kupiť niečo v lepšom stave ...BMW (pretože BMW chcem určite ) ...alebo nehať...a zainvestovať do vyvárania..výmeny dielov..a noveho nástreku...za rady dakujem :)

Pr.danco
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Re: prosím o radu ohľadom BMW 325 TDS

Utorok, 3. Apríla 2012, 21:09

Tak môj názor je taký že aký máš k tomu vzťah..Lebo niektorí sa v tom vyžívajú že si môžu dať svoje auto do pucu...a či vieš zohnať diely za dobrú cenu a či sa to opláca..je v tom viac faktorov ale myslím si že podstatné je či máš k tomu vzťah:)

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Utorok, 3. Apríla 2012, 21:22

Ako povedal Pr.danco, zalezi od toho aky mas k tomu vztah, ci ta bavi servisovat si auto a ci si zmiereny s tym, ze to co do neho vrazis, sa ti uz nevrati. Ale ak je motoricky v super stave ako vravis, tak by som ti radil si ho nechat, kedze neskor moze byt tazke zohnat nieco v slusnom stave a hlavne ak chces Diesel. Tiez pri predaji ti nemusia ocenit technicky stav a skor budu pozerat a kasnu a komentovat, co kde hnije atd. Zvaz si pre a proti, pripadne ci chces aj do buducna Diesel alebo benzin, na co auto potrebujes a podobne veci a podla toho sa rozhodni :thumbup:
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46
Kraj: Bratislavský

Utorok, 3. Apríla 2012, 22:18

a za tu cenu, za ktoru by to tvoje niekto teoreticky kupil by si kupil dobreho Golfa?
Obrázok

Wincik
Autor témy

Streda, 4. Apríla 2012, 09:26

vzťah k autám mám taký že..ked mi niekto silno buchne dverami...tak mu dám veľmi jasne na javo že toto sa mi nepáči...moje auto..je pre mňa cukriček.. starať sa o auto ma baví..po tom ako som ho kupil..som asi týždeň len počuval v aute.čo vvrzga škripe a všetko som premazval..privádza ma to k nervom ked mi niečo vrzga,drnčí vnutri,..interier napríklad čistím niekedy aj dva krát do týždňa(auto je denno denne v prevádzke a zvyčajne chodíme autom..3-5 ľudia)....tak by som si chcel aj karoseriu leštiť :) ale tá je ..zlá....páči sa mi tá myšlienka že by som z neho urobil znova poriadne auto :).. motoricky je fajn...za tepla štartuje na brnk...pri pohľade zdola som si ale všimol že hadica od turba je potečená olejom....ku karoserii....diely si viem zohnať za pár korun..napríklad obidva prahy za nejakých 50 ečiek,...chýba mi ale miesto..kde to striekať...a kde to mať celé rozobrane..kde to striekať,...dalej chýbaju mi tam take vecičky ako šíber...niekomu ho vobec netreba...ale ja ho tam chcem...na predchádzajucom aute som mal strešné okno a bolo to super..., dalej..je to ročník 12/1993....bol by som radšej keby to už bolo od 97 nahor...keby som ho už striekal..robil..tak by som chcel M-packet na ňom takže dalších cca 200 evro.....chcel by som taktiež inu farbu...počul som ale že teraz ked zmeniš farbu...musíš ísť na KO ...je to tak?..a taktiež by som chcel skusiť nejaký Benzin -plyn..a hlavne coupe :)

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46

Streda, 4. Apríla 2012, 11:03

no tak dostat e36 1993 s hrdzavou kasnou do cukrikoveho stavu + ze ti tam chyba siber, zla farba..atd..by stalo asi dost penazi a samozrejme roboty. cize asi by som bud posetril alebo nejaky uver a kupil by som si take auto ake chcem, aby som nemusel prerabat toto auto na take ake chcem ;)
Obrázok

Wincik
Autor témy

Streda, 4. Apríla 2012, 11:13

no....asi tak :thumbup:

storal
Auto: BMW e46 320d 110kW

Utorok, 10. Apríla 2012, 08:49

pravda...je to pekne, ze mas k nemu citovy vztah, ale pokial nie si dobry mechanik, bude ta to vela stat ju dat do pucu....
Ked uz, radsej by som zakladal na niecom novsom...bud e39 alebo e46....
Do tohoto nasypes zbytocne vela penazi...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 8 neregistrovaných