... všetko o BMW ...
Olo* napísal:sak prave ze ta cesta neni 10eurova zalezitost,ked si k tomu autu z nemecka priratam setky veci ktore bude treba ako napr KO,prepis,ek,stk,prevozne z. a stavu..... tak si myslim ze k tej sume si mozem kludne priatat aj okolo 800e ked ne viac.A jak si vrawel ked uz sa tam clowek trepe tak to zobere lebo by prerobil troska...vidim to tak ze pobeham Slovensko a uvidim, stych 3och co som sem dal by som asi nieco riesil...
Ľuboš PP napísal:Ahoj...neviem,ci ty si mi pisal mail ohladom auta. Ale v poslednom case sa mi na inzerat ozyvaju ludia, ktorí napisu len mail a nevolaju. A dokonca som na 3 maily odpisoval a neviem ci mali plnu schranku, ale maily sa mi vratili. Myslim si,ze je lepsie, ked clovek zavola. Urcite sa dozvie viac.. :-) Tolko moj nazor. Aj ked je tam teraz funkcne len ocove cislo, kedze do ciech by mi asi nikto nevolal
Olo* napísal:
caw noo ja som nepisal urcite,ja ked tak stale volam...som si kukal aj tvojho bavoracika len ma trosku odradzaju najazdene km...
Ľuboš PP napísal:Lepsie napisat pravdivych 210,ako stocenych 160,hm? A dalsia vec,ked je to jazdene na dlhe trate, co je a o auto je dobre postarane, tak si myslim,ze je to v pohode. Ber do uvahy,ake tam davam gumy. Mas na 3 roky pokoj co sa tyka obutia(Kvalitneho obutia
).