... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Re: Preco je BMW3 priblizne rovnako drahe/lacne ako BMW5?

Streda, 22. Decembra 2010, 18:45

ak chces benzin radim co najvyssi objem..na 330i asi nemas peniaze tak 328i .( 330i je ale diametralne odlisne auto) ( elektronicky plny novy motor atd) s 328i budes spokojny a kombinovana spotreba sa aj pri sviznej jazde bude pohybovat okolo 10L. aj menej.hladaj skor co najlepsiu vybavu..lebo aj tak po case budes rozmyslat ze by si si chcel dorobit toto a toto..a v konecnom dosledku to bude riadne drahsie..a niektore veci proste nedorobis..

resp ak chces kombi po face tak 325i tam sa uz 328i nerobila..

km by som sa nebal motoricky sa nema co pokazit ..cely podvozok zrepasujes okolo 100eur a v nemecku kto beha na aute 300tis km a potrebuje aby mu sluzilo tak obcas daco aj vymeni..nehovoriac o stave ciest..
e46 330i
e28 544i

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 09:24

inscene, sekol si sa o jednu 0 pri tom podvozku

ale je fakt ze podvozok vymenis, motor neumrie a vybavu hlavne take ako siber alebo velku navy tazko dorobis :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 10:15

ano pardon jasne 1000
e46 330i
e28 544i

Dirk
Kraj: Košický

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 13:50

JARARAK: Som neznaly veci. Preco sa velka navi tazko doraba dodatocne?

sochas
Autor témy
Auto: Nexia GLE
Kraj: Nitriansky

Piatok, 24. Decembra 2010, 20:33

Načo je dobré strešné okno?
Veď keď je teplo, tak pustím klímu, alebo otvorím okná dverí, nie?

Janop
Auto: BMW 520i
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 26. Decembra 2010, 20:16

Nevies ci 5-ku alebo 3-ku?
Ja mam E39 a kamarat ma E46, takze ti poviem moj pocit z toho. Ked si presadnem z mojej 5-ky do jeho 3-ky, tak ta 3-ka je vyrazne sportovejsie auto, celkovo mam pocit ze sedim nizsie a si tam taky ako v sportovom kokpite a viac ma to aj laka na rychlejsiu jazdu ako v 5-ke. 5-ka uz je take dost aj tazke auto oproti 3-ke, to aj citit pri jazde ze je to uz vacsia vaha, ale pozor!!! vzhladom na to aka je 5-ka velke auto, je este stale dost sportove, len uz nie tak velmi ako 3-ka. Zalezi aj od toho ci budes jazdit sam, alebo aj vzadu niekto bude. V 5-ke mas vzadu vyrazne viac miesta.
Dalej co sa taky pocitu luxusu v interieri, nemyslim priamo konkretne prvky vybavy, ale taky ten celkovy pocit, tak ked vezmeme zakladnu 3-ku a zakladnu 5-ku, tak v 5-ke sa budes stale citit luxusnejsie aj pri zhruba rovnakej vybave.
No ale ked si mal doteraz Nexiu, tak ked aj zoberes najhorsie vybavenu 3-ku, pocit luxusu budes mat velky!!! O:) Nemyslim teraz nejaku konkretnu vybavu, ale uz len tie materialy na pristrojovke a podobne.
A co sa tyka motorov, ked chces normalne jazdit, neboj sa ani tych mensich objemov, ono su to vsetko kvalitne motory. Ale ked sa rozhodnes pre 3-ku a chces mat viac radosti, tak 6 valcov stale potesi, ten zvuk je skratka super! to mas radost pri kazdom nastartovani..
Pokial sa uz rozhodnes ci chces 3-ku alebo 5-ku a budes riesit uz len ktory motor, tak ber jednoznacne to auto ktore bude celkovo v lepsom stave! Radsej slabsi motor a mensiu vybavu, ako nieco silne ale rozj.ebane. Nezabudaj ze kupujes jazdene auto a nie nove!

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 26. Decembra 2010, 21:04

sochas napísal:
Niečo také si predstavujem. Spĺňa to moje požiadavky.
- Čo sa týka rozpočtu, tak to by ešte šlo.
Aktuálne to bude i tak až o pár mesiacov, zatial sa len orientujem v problematike.
- Čo sa týka km, tak by som nechcel auto cez 200,000 km. Okej, beriem vyjadrenia niektorých na tomto fóre, že sa nedá porovnávať XY auto s BMW čo sa týka nájazdu, ale i tak. čím viac km, tým väčšie problémy. Teda ak predchádzajúci majitel kašlal na servis.

Stav 200.000km je velmi vpohode. R6 nepozna kilometre a podvozkove casti budes mat nove/ prave vymenene.
V nemecku je fakt malo Touringov ktore maju menej ako 200.000km. ad/1 sa tam jazdi viac a ad2/ su to skoro uzitkove vozdila
Ale mozes hladat predrazeny kus s 130.000km kde sa majitel hrdi ze ma malo kilometrov ale podvozok, ramena, tycky riadenia, stabiky tam su z fabriky 10 rocne a mozes si ich vymenit sam :mrgreen:

wino
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Januára 2011, 14:34

nasiel som tuto 5er touring

myslim, ze moze byt ;)

E39 540i Touring

sochas
Autor témy
Auto: Nexia GLE
Kraj: Nitriansky

Sobota, 8. Januára 2011, 09:27

wino: nemblazni... :)

Giorgio G
Auto: E60 530xd M-Packet
Kraj: Košický

Nedeľa, 9. Januára 2011, 20:53

Inscene napísal:
ak chces benzin radim co najvyssi objem..na 330i asi nemas peniaze tak 328i .( 330i je ale diametralne odlisne auto) ( elektronicky plny novy motor atd)...

Inscene, skús to trošku rozvinúť, to by aj mňa zaujímalo, že 330i je diametrálne odlišné auto oproti napr. 328i... Lebo 330i E46 láka aj mňa (teraz mám 323i E46).
BMW E60 530xd M-Packet (Carbon Schwarz Metallic)
EX BMW E46 323i Limousine (Stahlblau Metallic)

Obrázok

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 9. Januára 2011, 22:42

sochas napísal:
Načo je dobré strešné okno?
Veď keď je teplo, tak pustím klímu, alebo otvorím okná dverí, nie?

Strešné je super vec, ja osobne mám pocit akoby mi po otvorení z auta urobilo také polokabrio :D taká polotarga.. pekne prefúka interiér, máš nebo nad hlavou.. jasné, dá sa použiť aj klíma, ale tú ja osobne až tak nepreferujem, aj zo zdravotných dôvodov.. samozrejme, že na diaľnici ked ideš 130-140 (niekto aj viac) tak Ti nemusím rozprávať aký je asi hluk ked otvoríš okná abo šíber, čiže tuto jednoznačne klíma.. záver: strešné (podľa mňa) nie je vo výbave až tak dôležité (ako napr klíma), ale jednoznačne poteší ak tam je :) kto neskúsil, nepochopí :wink:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d

Nedeľa, 9. Januára 2011, 22:55

ak mas problem so szdarvim kvoli klime... tak by si si ju mal aspon raz za rok dat vycistit ;) s klimi nemozes ochoriet ak je dezinfikovana... ak nieje tak citis hrdlo a hlavu uz po jednom dni.. a aj ten vzduch je taky tvrdy az plastovy. po vymene filtra a dezinfikacii urcite neochories ak nahodou niesi extremista a nenavolis si v 36° teplotach v aute 18° a pri vystupovani rovno otvoris dvere a ides vonku :mrgreen:

cize staci len pouzivat hlavu a zistis ze klima je super vec...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

spider207

Nedeľa, 9. Januára 2011, 23:03

však ja nehovorím nič, že by som mal problém s (nečistou) klímou.. narážam na ten veľký teplotný rozdiel ak si to tak niekto nastaví, tak to určite zdraviu neprospieva.. tak som to myslel :wink: ja sa na klímu nesťažujem, práve naopak, som rád, že ju v aute mám, no zase nezapínam ju vždy a stále, rád si vychutnám aj čerstvý vánok zo šíbru 8)

čiže stačí len používať hlavu a zistíš, že šíber je super vec.. :lol: :lol:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d

Nedeľa, 9. Januára 2011, 23:26

spider207 napísal:
však ja nehovorím nič, že by som mal problém s (nečistou) klímou.. narážam na ten veľký teplotný rozdiel ak si to tak niekto nastaví, tak to určite zdraviu neprospieva.. tak som to myslel :wink: ja sa na klímu nesťažujem, práve naopak, som rád, že ju v aute mám, no zase nezapínam ju vždy a stále, rád si vychutnám aj čerstvý vánok zo šíbru 8)

čiže stačí len používať hlavu a zistíš, že šíber je super vec.. :lol: :lol:

ak by som ho mal tak by som ho mozno pouzil... ked som nemal naplnenu klimu pouzival som zadne okienka tiez to celkom pekne vyvetralo auto.... ale tak ci tak s okienkami alebo so sibrom sa da jazdit tak do 100km/h potom to je dost otravne... skor prechladnem alebo dostanem prievan na usi s okien :D
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

spider207

Pondelok, 10. Januára 2011, 09:20

s tým môžem len súhlasiť :) takže záver - stačí len používať hlavu a zistíš, že šíber a klíma sú super veci :lol: :lol:

BMW E30 318i...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných