... všetko o BMW ...
Kazda rada dobra...Mam aj VINko vie mi niekto zistit otom viac WBACB71000AP50066
..Reku to este beriem..Motor siel pekne tichucko ale bol neaky uteceny od oleja to sa mi moc nepozdavalo..zadny kufor ako po krupobiti strecha tiez
Vnutro ako dalo sa startovanie na gombik miesto zapalovaca + dva vedlajsie cuple prepat aby to startlo
No a uz samotna jazda tahalo to neak do pravej strany tlmice v pici..Nieco buchalo vzadu..korman som mal pomali 90stupnov vlavo
Kuknem hore a cele dorezane dojebane hrdzave pur penou vytmelene co sa dava na okna
Pozriem pod sklo a uz sa supala hrdza z celeho navareneho zadku..tak reku mojko papa dovi..toto teda nee...Ze da zlavu 300ecok ze dobre ale nie naam..Tak tod vsetko..Takze pokracujeme v hladani dalsieho BMW 320i alebo 323i...vafankulo napísal:dracik neviem aku pracu robis, ale zrejme pri nej nie su vyzadovane ziadne intelektualne a moralne kvality ..sudim podla Tvojich inteligenciou srsiacich prispevkov..
...No ale ty si asi velky znalec AUDI a OPEL podla tvojich 7 prispevkov.. vafankulo napísal:dracik neviem aku pracu robis, ale zrejme pri nej nie su vyzadovane ziadne intelektualne a moralne kvality ..sudim podla Tvojich inteligenciou srsiacich prispevkov..