... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Peto24
Kraj: Prešovský

Re: Poznáte niekto? E46 320D M6 Bardejov

Sobota, 3. Októbra 2015, 07:40

Je to vidno v tej servisnej knizke ak si to priblizis. Neviem co si o tom mysliet . Bud si tam dal zapisat iba ked bol v bmw a ostatne servisy nic , alebo jednoducho rok a pol nemenil olej ani filtre :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
harrvy
Autor témy
Auto: E46 320D tour
Kraj: Žilinský

Sobota, 3. Októbra 2015, 10:49

Zevraj menil pred 2 mesiacmi
E36 325TDS
E39 523i
E46 320D

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Októbra 2015, 08:07

madxface napísal:

Nebijem sa za nazor, ale v mojich ociach konkretne pri bmw je servisna historia relevantna len ak je nacitana v kluci, lebo je overitelna tj. je to mozne len v autorizovanych servisoch. Servisna knizka je len taky bonusik v papierovej podobe, ale bez digitalnej historie je to neoveritelny zdrap, ktory moze opeciatkovat hocikto a hocicim.

Cize ak by si mal komplet faktury z neautorizovaneho servisu pripadne aj stare diely alebo fotodokumentaciu, tak to uz neberies ako servisnu historiu?
S tym zdrapom je to pravda :)

madxface
Auto: f34, e91

Pondelok, 5. Októbra 2015, 10:23

PeqpeK napísal:
Cize ak by si mal komplet faktury z neautorizovaneho servisu pripadne aj stare diely alebo fotodokumentaciu, tak to uz neberies ako servisnu historiu?
S tym zdrapom je to pravda :)

Samozrejme, prihliadal by som na to, ale co popisujes ty, robi mozno zopar klubakov, v praxi ti 95% fotodokumentaciu ani faktury z neautorizovaneho neda, pretoze vacsina riesi bez papiera vieme preco :)

Takze davam ti za pravdu, ak by auto pochadzalo z dreamlandu, ale nie z bazosa :D Inou vetou: slovenske bmw na bazosi prekona uz len slovenske bmw na bazosi dovezene z talianska :D
Obrázok

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Októbra 2015, 11:50

Dobre si to napisal :))

Ale tak od toho som tu ja aby ked predavajuci tvrdi, ze nieco menil, tak to viem skontrolovat :)

harrvy
Autor témy
Auto: E46 320D tour

Pondelok, 5. Októbra 2015, 13:45

Som ho nakoniec zobral, to z Trnavy... Auto vyzera max zachovalo, brzdy su nove, napravy tichucke, interier zachovaly, na aute ani kusok hrdze, nikde, vsetko licuje, ani jeden plast zlomeny... Ako bol som vcera pozerat jedno v Prievidzi no a to bolo strasne.. A to Zilinske za tych 4780€ som sa skoro dogrcal.. Mkovy naraznik ovisal (zevraj menil lebo taky chcel mat :D som sa davno tak nezasmial), menene svetla, podblatniky vylamane, chybal plastovy kryt spodku motora, kufrove dvere zhnite... Chromove listy olepene ciernou paskou.. Sedacky vysedene, vodicova zodrata na boku.. A zevraj skutocnych 180tis km :D :D :D Po dedovy z holandska :D :D :D Ľutujem človeka co to kupi...
E36 325TDS
E39 523i
E46 320D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných