... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Pozna niekto toto 335i coupe?

Streda, 25. Marca 2015, 18:34

runder napísal:
počkaj keď kúpiš od takého "šikovného" predajcu auto za 12 a ďalších 5 do neho dáš :wink: potom pochopíš jeho šikovnosť :mrgreen:

ak niekto chce také auto kúpiť za 10-12litrov tak asi vie do čoho ide a tých zvyšných 5 je nachystaných . . . :lol:
predajca by bol kkt keby tam buchol cenu 15-16tis. a tváril sa že je všetko naporádku, je si vedomý toho že to neni cuker tak to dáva pod cenu (aj keď natom stále slušne zarobí, ale tak prečo nie)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

upir156
Kraj: Trnavský

Streda, 25. Marca 2015, 19:21

A stále nieje zaručené, že vysoká cena je záruka kvality. Alebo teda nie vždy. :-k

pouk69
Autor témy
Auto: BMW e87 130i
Kraj: Nitriansky

Streda, 25. Marca 2015, 20:21

nie je, lebo tu v inej teme pise aj tomtom, ze bol pozerat cierne kombi 330i, co sa tvari, ze je cuker, aj cena je pomerne "cukrova" a nakoniec to taky cuker nebol [-X

upir156 napísal:
A stále nieje zaručené, že vysoká cena je záruka kvality. Alebo teda nie vždy. :-k

FJM5
Auto: Skoda 120GLS

Streda, 25. Marca 2015, 20:22

=D> =D> chrobu .....chalan sa spytal ci nevie niekto viac ja som len poukazal a dal ho do spravneho obrazu ako sa to inzerovalo par dni pred tym nic viac nic menej, mne je to uplne jedno ci na tom chalan zarobi alebo prerobi mna len nasrali tie rozpravky ako to ma 120tis km pri tom to ma v skutocnosti 220tis km a ako to kupil od kamarata lebo potreboval peniaze atd.

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Streda, 25. Marca 2015, 20:59

ViktorDDD napísal:

ak niekto chce také auto kúpiť za 10-12litrov tak asi vie do čoho ide a tých zvyšných 5 je nachystaných . . . :lol:
predajca by bol kkt keby tam buchol cenu 15-16tis. a tváril sa že je všetko naporádku, je si vedomý toho že to neni cuker tak to dáva pod cenu (aj keď natom stále slušne zarobí, ale tak prečo nie)

viktor mne by to bolo jasné ale chalan sa tu rozčuľoval že 90% aut na Slovensku su hajtry skrz tento kus :mrgreen:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

chrobu
Auto: nove
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 26. Marca 2015, 10:35

Sak ale on nikoho nenuti to auto kupovat. Kazdy kupujuci ma pravo si dat preverit stav auta v servise alebo u mechanika a na zaklade svojich poznatkov sa rozhodnut ci je dana ponuka prenho zaujimava. Dalsia vec je, ze ho predava za 12 000 takze ked tie auta idu priemerne po cca 16 000 tak mas 4 litre na to aby si si ho dal do poriadku ak tam aj nieco neni na kostolnom poriadku a stale budes na trznej cene.

runder napísal:
počkaj keď kúpiš od takého "šikovného" predajcu auto za 12 a ďalších 5 do neho dáš :wink: potom pochopíš jeho šikovnosť :mrgreen:
Leon FR
EX: BMW e46 330dT, 150kW, 6q manual - chip by Donuzo
EX: BMW e39 540i, 6q manual, M-packet
EX: BMW e39 540iA
EX: BMW e46 330i
EX: BMW e46 323 Ci

chrobu

Štvrtok, 26. Marca 2015, 10:39

No podla toho co si napisal to neznelo tak, ze ti to je jedno ci na tom zarobi. Toho cloveka si odsudil a zaradil do kategorie odrbavacov na zaklade toho, ze to kupil lacnejsie a teraz drahsie (stale ale pod cenu) predava.

To, ze sa tu riesi stav toho auta je uplne ok. Na to toto forum je. S tym suhlasim.

FJM5 napísal:
=D> =D> chrobu .....chalan sa spytal ci nevie niekto viac ja som len poukazal a dal ho do spravneho obrazu ako sa to inzerovalo par dni pred tym nic viac nic menej, mne je to uplne jedno ci na tom chalan zarobi alebo prerobi mna len nasrali tie rozpravky ako to ma 120tis km pri tom to ma v skutocnosti 220tis km a ako to kupil od kamarata lebo potreboval peniaze atd.
Leon FR

Dudecc
Auto: vždy nejaké BMW

Piatok, 27. Marca 2015, 14:08

Chrobu, ty si spapal čilipapričky v tom prvom "duchaplnom" príspevku? Nejaký si bol ostrý ;)
- asi si mal potrebu si vyliať na fóre svoju realitu :(

Ty typický slovák :) Niekoho nepoznáš a ideš tu dávať ako zarába 700€ :D

FJM5 - uploadni tvoj priemerný, zamestnanecký, 700 eurový, úbohý vozový park prosím ta aby si mu zavrel ústa.

Podotýkam, aj mna toto drbe.

Nech má peniaze, a nech má aj 335i, ale kokot kúpim to, (videl to už každý jeden BMW fan) tak mu dám aspon M-paket a jemne ho porobím (kolesá, hocičo) a nech to predáva za 15 000 mne je jedno.

Ale kúpiť za 10k a na druhý den, len iné fotky predávať za 12k je trošku mimo.

A to nehovorím, o tom, že to dement stočil o 100 000km...
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Marca 2015, 14:37

Dudecc napísal:
...FJM5 - uploadni tvoj priemerný, zamestnanecký, 700 eurový, úbohý vozový park prosím ta aby si mu zavrel ústa...

toto si zabil :wink:
Dudecc napísal:
...Ale kúpiť za 10k a na druhý den, len iné fotky predávať za 12k je trošku mimo...

co je na tomto mimo? Aj pekar "ušúla" chlieb z cesta za 0,50€ a preda ho za 1,50€ takze aj on je chory? :D
alebo az tesco ktore ho kupi od pekara za 1,50€ a preda ho tebe za 1,80€ az ono je chore?
Vies ako funguje obchod?
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Dudecc

Piatok, 27. Marca 2015, 15:57

Dogg sam mam obchod tak cca. viem ako to funguje.

A porovnávať pekára s týmto, to chce odvahu [-o<

PS: a vytrhávaš trošku veci z kontextu...
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

chrobu

Piatok, 27. Marca 2015, 16:23

Dudecc skus si prosim ta precitat este raz a pozorne co som napisal v mojom prvom prispevku. Ak mas problem s porozumenim pisaneho textu, treba sa obratit na odbornikov.

Ja som pisal o priemernom slovakovi nie konkretne o FJM5. Samozrejme, ze neviem kolko zaraba ani cim sa zaobera. Co ale viem je, ze jeho aj tvoj nazor je nazor ludi akych som popisoval. Potom je este aj urcita skupina ludi ktori podnikaju a aj napriek tomu napisu nieco take. Kedze si napisal, ze mas obchod tak niekde bude chyba ak si myslis, ze kupit lacnejsie a drahsie predat je zle, alebo dokonca amoralne. To je ako keby autobusar co robi sofera povedal, ze autobus je blbost a treba ich zrusit, zakazat. Keby sa tak udialo tak by ostal bez prace. Takze nieco tu nesedi. Bud ziaden obchod nemas, alebo to mas v hlave trosku inak poprepajane.

To aky ma vozovy park FJM5 ma absolutne nezaujima a vramci tejto debaty je to uplne mimo argument. Pre mna za mna nech ma aj Boing 747. To co napisal je skratka stupidne.

S tym vylievanim reality mas pravdu. Kedze sa casto stretavam s podobnym nazorom ako mas ty a tvoj kolega, mam potrebu poukazat na nezmyselnost podobnych tvrdeni. Samozrejme som si vedomy, ze ludom ktori preferuju taku zivotnu filozofiu nepomoze nic a neplati na nich povacsinou ziaden argument.

Ak niekto stocil auto o 100 000 km to je samozrejme zle a je potrebne na to poukazat a upozornit pripadneho kupcu.

Najviac ma le dojala tato tvoja veta: Ale kúpiť za 10k a na druhý den, len iné fotky predávať za 12k je trošku mimo.
Prosim ta ako funguje ten tvoj udajny obchod? Ty ked kupis tovar za napr. 100EUR tak zakaznik si ho od teba kupi tiez za 100EUR? Z coho zijes potom? Z coho funguje ten tvoj obchod? Je to nejaky druh charity?
Nerozumiem tomu.

Dudecc napísal:
Chrobu, ty si spapal čilipapričky v tom prvom "duchaplnom" príspevku? Nejaký si bol ostrý ;)
- asi si mal potrebu si vyliať na fóre svoju realitu :(

Ty typický slovák :) Niekoho nepoznáš a ideš tu dávať ako zarába 700€ :D

FJM5 - uploadni tvoj priemerný, zamestnanecký, 700 eurový, úbohý vozový park prosím ta aby si mu zavrel ústa.

Podotýkam, aj mna toto drbe.

Nech má peniaze, a nech má aj 335i, ale kokot kúpim to, (videl to už každý jeden BMW fan) tak mu dám aspon M-paket a jemne ho porobím (kolesá, hocičo) a nech to predáva za 15 000 mne je jedno.

Ale kúpiť za 10k a na druhý den, len iné fotky predávať za 12k je trošku mimo.

A to nehovorím, o tom, že to dement stočil o 100 000km...
Naposledy upravil/-a chrobu v Piatok, 27. Marca 2015, 17:57, upravené celkom 1 krát.
Leon FR

Dudecc

Piatok, 27. Marca 2015, 17:08

Chrobu, hraš sa tu na inteligenta, ale nejde ti to.

Kde som napísal, že kúpiť a predať za drahšie je zlé? alebo ako tvoja hlavička inteligenta vymyslela amorálne? :D

Len si chcel zhodiť človeka, ktorý si povedal svoj názor a nakoniec si sa s tvojím čilinázorom strápnil =D>

A keď ťa dojala moja veta, je mi to strašne ľúto, ale porovnávať tu pekára, obchod, a dalšie veci s týmto je MIMO.

Idem to dnes kúpiť a zajtra to bude za 15 000, to bude v pohode chlapci? - ale však podnikáme, však aj pekár.....

A chrobu, uvolni sa keď píšeš, nemusíš tu písať ako vysokoškolský profesor, kľud, však sme na fóre O:)
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

chrobu

Piatok, 27. Marca 2015, 17:31

Ok ked chces aby som to napisal ludovo resp. tak aby to bolo blizsie tvojej nature: Vsak ty sam sebe seres do huby a robis zo seba sasa. Raz pises jedno a potom druhe. Argumenty ziadne len sa navazat do ostatnych. Na otazky tiez neodpovies. Tak co chces?

Ja som narozdiel od teba aj argumentoval.

Napisal si, ze kupit a predat potom drahsie je MIMO. Slovo mimo evidentne rad pouzivas. Aky je prosim ta rozdiel ak niekto kupi napriklad kavovar velkoobchodne za 100EUR a koncovemu uzivatelovi preda za maloobchodnu cenu 120EUR a tym ze niekto kupi auto za 10 000EUR a preda za 12 000EUR?

Sak skus uz konkretne argumentovat ak mas teda argumenty..... :thumbup:

A este nam prosim ta povedz ako je to s tym tvojim obchodom hm?

PS: Verbalny a pisomny prejav je zrkadlom inteligencie cloveka :D

Dudecc napísal:
Chrobu, hraš sa tu na inteligenta, ale nejde ti to.

Kde som napísal, že kúpiť a predať za drahšie je zlé? alebo ako tvoja hlavička inteligenta vymyslela amorálne? :D

Len si chcel zhodiť človeka, ktorý si povedal svoj názor a nakoniec si sa s tvojím čilinázorom strápnil =D>

A keď ťa dojala moja veta, je mi to strašne ľúto, ale porovnávať tu pekára, obchod, a dalšie veci s týmto je MIMO.

Idem to dnes kúpiť a zajtra to bude za 15 000, to bude v pohode chlapci? - ale však podnikáme, však aj pekár.....

A chrobu, uvolni sa keď píšeš, nemusíš tu písať ako vysokoškolský profesor, kľud, však sme na fóre O:)
Leon FR

Dudecc

Piatok, 27. Marca 2015, 18:44

No čilipaprička, ja ti už nejdem nič vysvetľovať, ani argumentovať, každý má svoj názor, ale - ked tu ideš dávať príklad s kávovarom:

- za prvé je dement, že to nepredá aspoň za 150€ :D
- za dalšie v predajni nemáš nákupnú cenu kávovaru
- za ďalšie je tam pridaná hodnota, či už niečo k nákupu, záruka, body na karte, atď.

Ale ber tento môj odstavec s rezervou prosím ta, nereaguj naňho, ani ho necituj, nechce sa mi na to reagovať ďalej.

Len si prečítaj po sebe ten "duchaplný" príspevok č.1 v tejto téme a ruku na srdce, kto do koho sa začal navážať, ty 700 eurový plat? hm?

Za ďalšie nečítaj toľko tých motivačných textov prosím ťa ako investovať a pod., lebo potom to prenášaš na fórum :D

chrobu napísal:
Chodit do zamestnania, zarobit v priemere cca 700EUR. Vsetko do sucha minut na spoterebu, dovolenky, byvanie, auta atd.

Je to jeho sikovnost, ze to vycihal a mal kapital a odvahu to skusit otocit a zarobit. Vies aky je princip v obchode? Kupis lacno a drahsie predas.

kazdy je kreativny pokial ide o frflanie ale pokial by mal sam nieco spravit, vymysliet, nedaj boze zariskovat v investovani, tak to nie.

Najlahsia cesta je chodit do prace a na vsetkych co nieco vymyslia a zarobia nadavat.

Potom takyto priemerny slovak ide vo volbach k volebnej urne a jeho zdegenerovany mozog mu poradi aby volil sudruha Fica
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

Dudecc

Piatok, 27. Marca 2015, 18:48

Ako tiež podnikám a mám rád kreatívnych ludí, šikovných podnikateľov, stretávam sa s nimi a dokonca ich vyhladávam, ale ako ozančiť hento za podnikanie a ešte tu dávať motivačné výroky, kámo ja neviem či som len ja mimo.... :-"
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných