... všetko o BMW ...
runder napísal:počkaj keď kúpiš od takého "šikovného" predajcu auto za 12 a ďalších 5 do neho dášpotom pochopíš jeho šikovnosť
upir156 napísal:A stále nieje zaručené, že vysoká cena je záruka kvality. Alebo teda nie vždy.
ViktorDDD napísal:
ak niekto chce také auto kúpiť za 10-12litrov tak asi vie do čoho ide a tých zvyšných 5 je nachystaných . . .![]()
predajca by bol kkt keby tam buchol cenu 15-16tis. a tváril sa že je všetko naporádku, je si vedomý toho že to neni cuker tak to dáva pod cenu (aj keď natom stále slušne zarobí, ale tak prečo nie)
runder napísal:počkaj keď kúpiš od takého "šikovného" predajcu auto za 12 a ďalších 5 do neho dášpotom pochopíš jeho šikovnosť
FJM5 napísal:=D>chrobu .....chalan sa spytal ci nevie niekto viac ja som len poukazal a dal ho do spravneho obrazu ako sa to inzerovalo par dni pred tym nic viac nic menej, mne je to uplne jedno ci na tom chalan zarobi alebo prerobi mna len nasrali tie rozpravky ako to ma 120tis km pri tom to ma v skutocnosti 220tis km a ako to kupil od kamarata lebo potreboval peniaze atd.
Dudecc napísal:...FJM5 - uploadni tvoj priemerný, zamestnanecký, 700 eurový, úbohý vozový park prosím ta aby si mu zavrel ústa...
Dudecc napísal:...Ale kúpiť za 10k a na druhý den, len iné fotky predávať za 12k je trošku mimo...
Dudecc napísal:Chrobu, ty si spapal čilipapričky v tom prvom "duchaplnom" príspevku? Nejaký si bol ostrý
- asi si mal potrebu si vyliať na fóre svoju realitu![]()
Ty typický slovák :) Niekoho nepoznáš a ideš tu dávať ako zarába 700€![]()
FJM5 - uploadni tvoj priemerný, zamestnanecký, 700 eurový, úbohý vozový park prosím ta aby si mu zavrel ústa.
Podotýkam, aj mna toto drbe.
Nech má peniaze, a nech má aj 335i, ale kokot kúpim to, (videl to už každý jeden BMW fan) tak mu dám aspon M-paket a jemne ho porobím (kolesá, hocičo) a nech to predáva za 15 000 mne je jedno.
Ale kúpiť za 10k a na druhý den, len iné fotky predávať za 12k je trošku mimo.
A to nehovorím, o tom, že to dement stočil o 100 000km...
Dudecc napísal:Chrobu, hraš sa tu na inteligenta, ale nejde ti to.
Kde som napísal, že kúpiť a predať za drahšie je zlé? alebo ako tvoja hlavička inteligenta vymyslela amorálne?
Len si chcel zhodiť človeka, ktorý si povedal svoj názor a nakoniec si sa s tvojím čilinázorom strápnil![]()
A keď ťa dojala moja veta, je mi to strašne ľúto, ale porovnávať tu pekára, obchod, a dalšie veci s týmto je MIMO.
Idem to dnes kúpiť a zajtra to bude za 15 000, to bude v pohode chlapci? - ale však podnikáme, však aj pekár.....
A chrobu, uvolni sa keď píšeš, nemusíš tu písať ako vysokoškolský profesor, kľud, však sme na fóre
chrobu napísal:Chodit do zamestnania, zarobit v priemere cca 700EUR. Vsetko do sucha minut na spoterebu, dovolenky, byvanie, auta atd.
Je to jeho sikovnost, ze to vycihal a mal kapital a odvahu to skusit otocit a zarobit. Vies aky je princip v obchode? Kupis lacno a drahsie predas.
kazdy je kreativny pokial ide o frflanie ale pokial by mal sam nieco spravit, vymysliet, nedaj boze zariskovat v investovani, tak to nie.
Najlahsia cesta je chodit do prace a na vsetkych co nieco vymyslia a zarobia nadavat.
Potom takyto priemerny slovak ide vo volbach k volebnej urne a jeho zdegenerovany mozog mu poradi aby volil sudruha Fica