... všetko o BMW ...
Domino1155 napísal:Wiem že zatu cenu ,,veľa muziky" nemudem môcť čakať ale ci sa v tomto pripade oplatilo tohoho pustiť..je jasne že casom urcite budu nieake Poruchy ale cem vedieť vaš nazor ...v pripade tych poruch co sa vie casom najviac kaziť v tychto typoch ? su tie sučiatky drahe a tak skuste popsať..
fOE napísal:
ty si to nepochopil, za tieto peniaze kupis auto len s poruchov, naviac diesel motor je dost narocny na kvalitu nafty, mozes mat na odpis vstreky, cerpadlo... to su vsetko drahe opravy. Ides kupovat auto ktoreho povodna cena bola 40tis E... podla toho stoja aj diely. Na BMW je drahe vsetko, stym sa treba pred kupou zmierit a podla toho aj kupu zvazovat => Ked kupis najlacnejsiu ponuku, co auta okolo 5tis. budu, tak kupujes dost mozno po buracke, stocene km alebo s poruchov. Ked zaplatis viac a kupis zachovale a dobre udrziavane auto tak v konecnom zuctovani ta to bude stat menej.
Sam som kupoval E46 328cku minuly rok za 6800E priamo z nemecka a mala drobne porodne bolestisa da povedat, ventil starajuci sa o volnobeh na vymenu a odvetranie motora... ale kupil som poctivych 184tis. km jazdenych v nemecku a to sa rata
Samozrejme ze boli aj lacnejsie, no teraz po roku ked uz som si mohol spravit relevantny nazor radim (a sam by som dnes kupoval tak) Kupit este drahsie, novsie, lepsie udrziavane... vyplati sa to. AK mas len 5tis E od kupovania E46 by som upustil uplne. Ja som do auta za tento rok nalial asi 3500E a to som spravil 20tis km.
Pistik napísal:
nahradne diely nie su na BMW drahe, dokonca aj OEM diely nie su drahe a su lacnejsie ako na VW group.
V tomto sa silno mylis.
Co sa tyka 320d, za take auto aj 3000eur je vela ... kup benzin a neprehlupis. Staci pozriet forum, kolko ludi tu na 320d nadava.
Stare 320d ma vysoku spotrebu dielov a vysoky koeficient nespolahlivosti (zahadne nestartuje atd.).
Pistik napísal:Co sa tyka 320d, za take auto aj 3000eur je vela ... kup benzin a neprehlupis. Staci pozriet forum, kolko ludi tu na 320d nadava.
Stare 320d ma vysoku spotrebu dielov a vysoky koeficient nespolahlivosti (zahadne nestartuje atd.).
fOE napísal:
To je zasa rada... E46 320d 150k okrem motora to iste ako v benzine... takze jediny rozdiel je motor. Dieslovy motor je jednoducho zlozitejsi, preto tam kde je viac veci ktore sa mozu pokazit tam sa aj pokazia... no vraviet ze je to auto onicom aj za 3000E je dost hlupy nazor. Ak spravis viac ako 30tis km za rok ma zmysel diesel (aj s jeho poruchami bo sa ti peniaze vratia na spotrebe), ak spravis 15tis km ber benzin. Ak si medzi mas to tazke
Domino1155 napísal:Tak od 21.1 mam vodicak a zatial nabehanych 12tis ..končim skolu a mam pocit že ak pôjdem na vysku druhy rok tak sa ot bdue pohybovať okolo tych 12-15-18 tis km na rok ... Tak mysliš že v tom pripade benzin skor jo ?
fOE napísal:
Ano, bral by som benzin, ak teda nerobis 80%km v meste...?
fOE napísal:Auto nieje investicia, auto z teba bude dalsie prachy len cucat... sam si zrataj ci budes mat na prepis, poistku, benzin a viac ako 1000E/rok na udrzbu (istota je gulomet). Ja sam robim cca 85% mesto a vzal som ajtak benzin 2,8L. Sice zato platim, ale zasa benzin je benzin. 320i do 5000 najdes, len to kupuj s niekym kto sa vyzna...
Inak ako kazde ine 10 rocne auto uz bude viacej veci odchadzat ALE pri benzinovom mas aspon spolahlivejsi motor ako s dieslom, jednoducho je tam odost menej veci co sa mozu pokazit.