Nnnno bol som to auto pozriet.
Z nutra auto bol zasrane ... ocividne neumyte absolutne ... co je vyhoda, aspom so vidiel co bol za prasa predosli majtel (respektive vyzeral na majtelku). Motor sa nedalo startovat lebo baterka bola uplne vybyta. Akurat som si pozrel ten iDrive, vsetko islo ako malo. Vonkajsia kontrola vyzerala ok. Lak vyzera velmy dobre, nosniky ok, identifikatory vozidla tiez.
Sedacky uplne super, ta koza bola ako nova. Riadiaca paka uz bola vysukana, dost. Pedale boli tiez ako nove, to som nechapal :) Vyfuk ako novy, ziadna hrdza.
Ale teraz tie zle veci:
- gumy: dva protektorovane dva zosukane. Treba ich menit, takze treba ratat 2xObutie vozidla, nieje tam sada na opravu pneumatik any nahradne koleso ... takze treba tam 8 runflat (4 zimne, 4 letne).
- v aute bolo fajcene ... to je pre mna jednoznacna vada vozidla :)
- zadna roleta, ta co zakriva kufor, bola kryva, asi neaky inteligent tam musel polozit nieco tazke
- v motore som vidiel pri chladice turba, tam ako ide ta rura od turba na lavej strany akoby bol sprejovany olej na spodny krit motora. Neviem ci je to normalne, ale sa mi to nepacilo ... vobec.
Celkove hodnotenie toho auta je, pre mna, nevyhovujuce. Cena zahrna KO, ale ostatne veci si mam zaplatit sam. Takze:
10400 (cena po zlave)
~400 (STK, EK, prihlasenie, SPZ)
~2000 (gumy, neviem presne kolko by stali ale to je moj odhad na runflat)
~500 (to je ta zadna roleta, by ma nasralo ju mat taku kryvu takze casom by som si to kupil)
A berte to ze nebol som ani na testovaciu jazdu a uz realna cena auta je ~13500. Mozno s tei jazdy este by nieco vyskocilo

Budem hladat dalej, a beriem do uvahy uz aj benzinove varianty (318i, 320i)
Poslem dalsie updati,
Marco.