... všetko o BMW ...
Tibiss napísal:to už je staré, niekde by tu mali byť aspoň 2 témy o tomto, ale tak opakovanie je matka múdrosti :-)
ale ja som skôr počul niečo také, že od mája by to mali zrušiť, neviete niekto niečo o tom? Či to je realita, alebo len niekoho prianie..?
martin022 napísal:pokial som sa spravne docital tak ked chcem prihlasit auto, ktore uz bolo predtym prihlasene tak neplatim nic?
jurkyLE napísal:lenze si yabudol na mali detail ze kolko maju rakusaci priemernu mzdu a kolko mame na slovensku a to nepisem o potravinach co maju kvalitnejsie a lacnejsie ako u naspravdu mas, vela, ale zase ked sa porovname s okolitymi krajinami, kolko su tam poplatky len za to, ze mas auto, tak sme na tom este dobre, ved len poistka za auto v Rakusku stoji majland![]()
lenze ako sa hovori, ze my, "chudobni" ludia musime platit jak saleny, aby to tu u nas vôbec fungovalo
miki012 napísal:lenze si yabudol na mali detail ze kolko maju rakusaci priemernu mzdu a kolko mame na slovensku a to nepisem o potravinach co maju kvalitnejsie a lacnejsie ako u nas