Opravujem ta!!! 318d sa vôbec nerobila s 100kw motorom ale iba 85kw. Je pravda že to neni common rail, ale nemával až také potiaže s čerpadlom.
Neviem o tom, že by čerpadlo VP44 sa robilo v nejakej inej modifikácii pre 318d, čiže problémy absolútne rovnaké, nakoľko je tých modelov menej, môže sa zdať, že je menej o nich počuť. Čerpadlo je bohužiaľ rovnako poruchové, rovnako ako vo všetkých iných automobiloch s týmto čerpadlom. http://forum.autobazar.eu/opel-motory-t40268.html
jj zajtra idem obvolať, ale ešte potrebujem poradiť s jednou vecou. na dosť veľa inzerátoch je v popise deliaca mreža, ale na fotkách ju vôbec nevidno. ako to je? musí byť či nie? lebo z fotiek vidno 5 miest vzadu, ale v popise je opäť tá mreža.
to bude neskutocny crep za taku cenu. deliaca mreža je v roletke kufra, je to tam tak isto namotané ako roletka, v tej lište, ktorá je aj odnimatelná. ludia, vlastne na čo je ta deliaca mreža? ked sa vezie velky nakald,plny kufor,aby bri brzdení nevletelo do posádky nieco ?
ok. tak zajtra idem pozrieť jednu 320ku. Chystám s ním ísť aj do servisu(pozrieť zospodu) a ak to nebude problém tak aj na diagnostiku. Na čo sa zamerať pri diagnostike? Alebo to vedia spraviť nejakú komplet diagnostiku? Vôbec sa do toho nerozumiem, tak budem vďačný za každé info.
Predfacelift ti nikto neodporuci, pretoze tie auta maju stary system motora, nezmyselne casto sa im kazia cerpadla po 200+ tisic km...
Ja som ti povedal aku ti dam cenu na moje, je to facelift s common-rail motorom po velkom servise bez jedinej nutnej investicie so servisnou knizkou, a ten rozdiel medzi mojim a tymito co sem davas je podstatny! A rozdiel v cene je minimalny.. Este aj vybavu mam lepsiu ako ktorekolvek z tych ktore si sem dal.
Kazdopadne drzim palce, moje auto zatial mam tak sa ukaz cim skor.