... všetko o BMW ...
PavelKedro napísal:na kilometre by som sa neorientoval asi. Hlavne tech. stav nech má 200 ale tip top... X drive je iba vec využiteľnosti ako plánuješ auto využívať.... v zime zanedbávané cesty, lyžovačky atd . Zadokolka ako bežný štandard uspokojí úplne každého a elktronika dopomáha viac než dosť v každej situácii. V poladovici na lade ti nepomôže ani hovno to je predsa jasné !
budúce investície na staršom aute ti nezaručí nikto dnesa každy postaví tak zmluvu aby si si ani neprdol ak sa biečo stane. Preto si treba pokukať všetky zákaldné veci, pneu, brzdy, čapy, tlmiče atď aby sa ti auto neznechutilo hneď po kúpe . najlepšie obhliadka za poplatok v BMW kde ti vyhodia históriu a atd atd
Viem jedno čo je asi aj na predaj 530d tour 06-07 nie som si istý, je to zo 100% spoľahlivého zdroja nieje to síce automat ma 170 tis auto je bezkonkurenčne ako nové, žiadne známky opotrebenia nebúrané bez zásahu ako nové. Má ho môj kolega a dobrý kamarát puntičkár ako sa patrí, tiež som od neho kúpil moje prvé BMW doporučujem ti ho.
VT-535BH napísal:Chlapci ti to tu dobre napisali. Niekedy su km druhoradé. Ja len tolko že ak pokukavaš po e60 a ak ti mam poradit tak skus minimalne sedačky sport. Neviem aky mas vztah ku kozi - niekomu to prekaza. Ale konkretne v tychto sedackach by som sa citil ako vo fabii. Inak ten interier je fajn az na spominane sedacky. Ak by bolo skvele auto so skvelou ponukou tak sedacky by ma od kupy neodradili - vymena.