... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: Pomoc pri kupe svojho prveho BMW

Štvrtok, 27. Januára 2011, 15:13

Mr.smith napísal:
A co vravite na E46 320D???to uz je 6valec?ake je po stranke poruchovej?pretoze som ital presne toto : Hlučný a v dolních otáčkách bezzubý motor 320d trpěl na poruchy vstřikovacího čerpadla. Problém se netýká 320d od roku 2001, neboť ty mají novou generaci motoru se vstřikováním common-rail. Tušíte správně – jeden problém byl nahrazen jiným. Sirnatá česká nafta bez odpovídajících mazacích vlastností nedělá vstřikovačům dobře, ať už se bavíme o čtyřválci 320d nebo šestiválci 330d. A žádný článek o ojetých dieselech by nebyl kompletní bez zmínky o „váze vzduchu“... a vykonom myslim ze by sa celkom dalo,kedze ma aj turbo,len skoda tyh chyb a tym padom drahsie diely ako na benzin a aj drahsie opravy...ale na druhej strane super spotreba.

Pocuj, hned na zaciatku sa pytas ci je 320d sestvalec?! Cital si vobec to co si sem skopiroval??!! Ved tam mas jasne napisane ze 320d je stvorvalec... Kukol som cely topic a stale sa vypytujes ci sa da to,tamto. Ved kontaktuj niekoho z klubu z okolia,daj si stretko, pokecajte, ked tak sa povozte, opytaj sa podrobne co ta zaujima a budes viac v obraze. Ale ako si uviedol, treba dosetrit, aj uver si chces brat..tak radsej sa dvakrat rozmysli a potom kup. Neviem,ale ja osobne by som si uver na auto nebral. Radsej pockam, budem sa vozit na niecom menej luxusnom a ,,menej,, BMW ako tankovat za 5 euro a nemoct ani vymenit olej v motore lebo neni su tuke..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní