... všetko o BMW ...
tvaroh napísal:pri tych km ked auto nema denne tak su vysvietene paraboly to mas repas tak 500-800e podla toho ci su natacacie,
horsia tuhost karoserie, synchronizacia v jednotke na prevodovke, dalej cela kulisa prevodovky ma mensiu tuhost
a klasika napravy pozret atd, k motoru sa nevyjadrujem lebo neviem
v kazdom pripade cena je tam taka ako pred 2 rokmi s 200 000km co mi neni po chuti :)
proste km su dolezity faktor, z nemecka som kukal minule leto 330i vo fullkach boli kludne do 10 000 max 12 s historiou v bmw a nie garazi, teda neviem jaku ma toto to si zhodnotis sam
neviem ci si pamatate pribeh 330i biele combi predavalo sa aj za ovela nizsie ceny cez 2 roky bohvie ci tu este nie je na predaj
Hamike napísal:diky moc tvaroh.... uz som zhodnitil... upustim z toho
tvaroh napísal:
hej akoze nemusi to byt zle auto a ja si myslim ze je fajn , ucite pekne vo vybave atd
len treba upravit cenu, lebo to su astronomicke ceny voci realite
LOKI napísal:legendary kombi na predajtu ho predaval od 14 a posledna cena bola 11,800 ak si pamatam. Ta 3ka ex milosova je pekna ale keby mala 160tisic km...kupis, pojazdis 20 a neverim, ze niekto by to aj za 9 potom kupil, ked to bude mat 305 tisic km...s tolkymi km sa ani diesle uz nekupuju
dann0 napísal:čo je zlé na tej bielej 330i?.. už dlhšie sa na ňu pozerám