... všetko o BMW ...
Peped napísal:Ja mam tvrde pruzenie a nizky profil a je to dost na nervy ked idem cez hrbolatu cestu (a to dost častu tu na nasich cestach), idem rýchlostou že by sa dalo počas jazdy vystupiť, horsie je že ked si nevsimnes kopce alebo jamy je to dost nap..u, buchot jak hovado a to sa potom aj dost seru veci si myslim, silembloky, disky a pod. Ale zase si uživat prejazd zakrutami a presne riadenie žiadne plavanie a tak.
Ked idem na niekoho aute a vidim ako rýchlo ide cez nervnu vozovku, žel. priecestie tak mu v dusku zavidim že jaka parada, ale ked presadnem do svojho tak je ta jazda zas o niečom inom.
Podla mna je vhodnejsie tvrde pruženie a vyžši profil pneu, ak ti ide aj o komfort.
jaro napísal:
presne tak,ja tak isto zbožnujem ked to buchne až mi proteza ide vypadnut.som za mekšie pruženie,teda normalny podvozok a a pneu. podla techničaku.ja mam 225/45-17 a tvrde pruženie
jaro napísal:
presne tak,ja tak isto zbožnujem ked to buchne až mi proteza ide vypadnut.som za mekšie pruženie,teda normalny podvozok a a pneu. podla techničaku.ja mam 225/45-17 a tvrde pruženie