... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

OT. AAA

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 12:54

O AAA sa toho už napísalo aj sám si prečítal spustu.No zrejme človek musí zažiť na vlastnej koži.
Páčilo sa mi tam jedno Subaru forester 2,5i turbo.
http://www.autobazar.eu/sk/cardaaa.php? ... 979&loc=sk
Cena fajn, zľava až do 333eur.
Na ktorej prevádzke sa nachádza som sa nedočítal, tak som napísal email že mám záujem.V AAA pracujú aj na veľkú noc tak mi hneť brnkni.Že ak mám čas tak oni pre mňa do Prievidze pošlú šoféra ktorý má dovezie zdarma do Banskej Bystrice kde sa auto nachádza a aj odvezie domov ak si auto nekupim.
Za 1,5 hod som mal pred domom octavku.
Po príchode som auto pokukal,pekné auto.Interiér super, pohodlné, zachovalé.Exteriér ušiel, pár oderkov,nič strašné.
Potom to ale začalo, auto ťahá neustále do ľavá,náprava klepala,ako náhle auto akcelerovalo tak triaslo.Auto od spodu živé, vo vyšších otáčkach mŕtve.
Vravím môžte má zaviesť domov.A to už bol problém!Už keď cítia peniaze tak nepustia.Došiel za mnou osobne riaditeľ von že aký je problém.Vysvetlil som mu a on išiel osobne na ďalšiu jazdu.Veď ide, samozrejme keď mal nohu na podlahe, ale turbo ťahalo možno na 10%.Aspoň že uznal že auto trasie.No že upravia cenu, mám počkať.No dal zľavu 170eur a jednu sadu pneu ( jazdenky) nakoľko tie na aute total popraskané.Vravím zľavu 300 a tie pneu a zoberiem.On nerozhoduje musí telefonovať.Čakal som oko dement, nakoniec pi pól hodine mi povedal že mi bude volať pani.Za 15minút volala, že oni nemôžu predať to auto pod cenu:-) Zobral som sa šiel preč, vedel som o jednej honde CRV pre manželku v BB. tak volal.Pán došiel, auto ospevované a nakoniec katastrofa.Vsetky 4 tlmiče ko či priznal sám majiteľ,Odlomený ostrekovač svetiel.Vraj neburane, ale už keď som nevidel odhlučenie kapor tak som hľadal a samozrejme že to bolo capnuté na predok.Najlepšie sú slová majiteľa" budem rád ak si ti auto nekupite, je rezervované" no ten človek čo ho rezervoval ho videl len na fotkach.:-/
Aspoň som sa zaviezol na stanicu v BB.:-)
Krásne pondelkajsie popoludnie:-(
Takže osobná skúsenosť AAA.
Dnes štvrtok som zistil kontakt na ex majiteľa a volal mu.SUper chlap, konečne niekto kto mi vedel povedať všetko o tom aute, ako napr že sú tam čisto nové tlmiče.
A že auto im predal za necelých 4500eur a ku autu dal aj skoro čisto nové pneu na druhej sade ALU ktorú mne už ku autu neponúkli.

germancars
Kraj: Bratislavský

Re: OT. AAA

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 13:16

a pointa tvojho prispevku je vlastne aka? nic zle ti nespravili (prisli po teba, nakoniec ti este aj ponukli podla mna dost vyraznu zlavu).. ci si sa len chcel pochvalit ?

matyson
Autor témy

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 13:35

Je niekde v inzerate uvedené že auto ťahá do lava?je niekde uvedené že motor nemá ťah?
No a ked ti povie že pod 5400 už nemôžu ísť lebo je to pod cenu?Nakup bol pod 4500eur a ďalšiu sadu ALU na pneu si nechali bokom?
Vrchol že ked som nezobral a nemal má kto zaviesť?
Všetko podľa teba ok? Pracuje ti tam tata?
ancars"]a pointa tvojho prispevku je vlastne aka? nic zle ti nespravili (prisli po teba, nakoniec ti este aj ponukli podla mna dost vyraznu zlavu).. ci si sa len chcel pochvalit ?[/quote]

korado
Auto: len V12 a len long

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 13:53

Ja by som sa bazárom, všetkým, nielen AAA zďaleka vyhol. Už len z princípu. Nemám nič proti tomu, keď niekto chce zarobiť, to je v poriadku, ale aby navýšili cenu, zobrali z toho všetko dobré a ešte sa tvárili ako na tom prerábajú, to je už moc.

Mne na výkupe ponúkli 1200€ za moju 530dAT :mrgreen: a tomu autu nič nie je
INSTAGRAM: korado_korado

matyson
Autor témy

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 14:29

A ešte zoberú povinnú výbavu, dajú staré pneu a starú baterku. ](*,)

germancars

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 14:34

to auto ma 8 rokov a stvrt miliona nabehane..je logicke ze nebude ako nove..a ze dali cenu aku dali je normalna vec nie? hlavne ze ty si tu vypisoval ako si kupoval zafiru a hadal si sa o trapne gumy pre ktore sa ti "neoplati kupit" auto... mas dvojity meter..oni robia s autom biznis..to iste co robis aj ty.. akurat pri tebe je to v pohode a pri nich nie ;) a to ze auto netaha moze byt tvoj subjektivny nazor, ktoremu mozme aj nemusime verit..cize jedina vada je hrkajuca naprava co je pri danom veku a najazde normalne + ti za to ponukli zlavu.. rozumny clovek do AAA ani nevkroci..ci co si cakal kacicky? ze tu teraz places?

matyson
Autor témy

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 14:51

Ja neplačem, ale aspoň si niekto prečíta že to subaru stojí za hovno.
Ak je cena niečoho určitá a treba knej rátať ďalšiu sumu za letné pneu 17" zimné pneu 16" repas turba, repas naprav, novú baterku, povinnú výbavu novú stk ek lebo končila.. Tak ti vide suma za ktorú môžeš mať auto bez starosti ktoré búde mať menej km a možno aj iné+

korado
Auto: len V12 a len long

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 14:58

Keby malo aj dvadsať rokov a dva milióny... Celý biznis AAA je v tom, že kúpia tie najlacnejšie šroty, stočia, vyleštia, vytepujú. Prípadne pozliepajú dokopy, narazia si riadnu maržu, ponúknu s nejakými neexistujúcimi zľavami a certifikátmi a šup na predaj... Ťažko tam nájdeš dobré auto za normálnu cenu, buď bude veľmi drahé, alebo šrot za cenu dobrého auta, ktoré by si za takú istú sumu kúpil aj od súkromníka
INSTAGRAM: korado_korado

pyranes

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 16:25

Nechapem vsak jednemu, to su az taki chudaci ze to musi chodit riaditel prehovarat aby to auto kupil ? Akoze WTF?

Igmaus
Auto: G20 330dx

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 17:00

Ja som im predaval Citroen Jumper nebolo nejak znicene malo 250 000 km kupoval som ho nove servisovane v autorizovanom servise, uplna historia.... Mal som ho na nete za 5 000€ nikto ho nechcel asi za tyzden sa mi ozvali z AAA ze oni ho kupia ze ho mam prist ukazat pol dna ho prezerali nakoniec sme sa dohodli ze za 4500 ho kupia tak som ho tam nechal na sruhy den ho mali v ponuke za cenu 5100 s povodnymi kilometrami v takom stave ako som im ho nechal takze nie kazde auto je tam stocene a uplny srot len treba na take natrafit. Samozrejme tymto prispevkom sa ich nezastavam osobne by som si tam nesiel kupit ani koleso len pisem moju jedinu skusenosti s autobazarom.

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 21:00

Igmaus napísal:
Ja som im predaval Citroen Jumper nebolo nejak znicene malo 250 000 km kupoval som ho nove servisovane v autorizovanom servise, uplna historia.... Mal som ho na nete za 5 000€ nikto ho nechcel asi za tyzden sa mi ozvali z AAA ze oni ho kupia ze ho mam prist ukazat pol dna ho prezerali nakoniec sme sa dohodli ze za 4500 ho kupia tak som ho tam nechal na sruhy den ho mali v ponuke za cenu 5100 s povodnymi kilometrami v takom stave ako som im ho nechal takze nie kazde auto je tam stocene a uplny srot len treba na take natrafit. Samozrejme tymto prispevkom sa ich nezastavam osobne by som si tam nesiel kupit ani koleso len pisem moju jedinu skusenosti s autobazarom.

Mám takú istú skúsenosť
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Martin318i
Auto: E46 318i 1999
Kraj: Košický

Piatok, 5. Apríla 2013, 19:42

v acku som nakupoval uz 2 auta, a ziaden problem, ci vyskusat, alebo ist na dvihak tam a pokukat, ochota bola velka aj aj kupa dobra, a otom je biznis predsa nielen s autami nie? "najlacnejsie tovar nakupit a najdrahsie predat ako sa len da" , sorry, ale proti acku nemam nic zatial [-X
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Sobota, 6. Apríla 2013, 18:35

AAA AUTO????????????????????
NIKDY VIAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V celej vašej pobočke pracujú ľudia ktorý su vycvičený nato aby odžubávali a zdržiavali ľudí naťahuju čas aby ludia boli nervozny a potom im daju podpísať všetko čo ani nestihnete prečítať!!!!!
POBOCKA POPRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanba Vám.....
... Kupili sme u Vás auto za 12000 eur a dali ste nám podpísať že je nepojazdné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to nehovorím o tom ako nás pani presvedčila že máme dva roky záruku na skryté vady...super že? no nekupte ked ste taký šlachetný...tak fajn zaplatili sme si aj poistenie"keby niečo"
TO keby niečo prišlo po mesiaci odišla prevodovka a spojka.....
Volali sme aaa auto...pani nám povedala dajte to opraviť my Vám to preplatíme
Auto sme dali opraviť oprava stála 1900 eur odniesli sme fakturu a vy ste nám ju odmietli zaplatiť!!!!!!!!!!!!
DO PI....aj s takým jednaním je to na hanbu a verte že toto tak nenecháme a budem bojovať so všetkým televíziami aby sa dostalo do celého Slovenska a aj česka a všade ako klamete ludí
A Vás technik v Poprade Pán Radoslav....to je odborník Vám poviem len sadol do auta a hned povedal že to je len tlmič!"!!!!!!
Mám pre Vás pán Radoslav ponuku do každého servisda vezmu takého technika čo sadne do auta a vie čo je pokazene!!!!!!!!!!!!
AAA AUTO....je mi ľúto že ste nás takto oklamali...a prečo? lebo v aute vozím dieťa a mohli sme sa zabiť ked sme prišli do servisu povedali nám nech na nom v žiadnom prípade nejazdíme lebo ked odíde počas jazdy tá prevodovka sme nahratý...
DAKUJEM VAM AAA AUTO že takto chránite ludské životy
Nemyslela som si že sa ešte stretnem s takým strašným jednaním ako bolo to vaše......SOM SKLAMANA A Budem robiť všetko preto aby ľudia vedeli že do AAA auta nech nikdy nejdu....
Je mi z Vášho jednania zle...vycvičiť ľudí aby klamali...a mohli sme nato doplatiť životom
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Sobota, 6. Apríla 2013, 19:44

Držím Ti palce, aby si to dala do poriadku a len im DAJ!
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Sobota, 6. Apríla 2013, 19:46

hehe to nie ja, to kamoska od nas z mesta 8-[
palce nepomôzu, od nich nedostane uz nic #-o
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných