O AAA sa toho už napísalo aj sám si prečítal spustu.No zrejme človek musí zažiť na vlastnej koži.
Páčilo sa mi tam jedno Subaru forester 2,5i turbo.
http://www.autobazar.eu/sk/cardaaa.php? ... 979&loc=skCena fajn, zľava až do 333eur.
Na ktorej prevádzke sa nachádza som sa nedočítal, tak som napísal email že mám záujem.V AAA pracujú aj na veľkú noc tak mi hneť brnkni.Že ak mám čas tak oni pre mňa do Prievidze pošlú šoféra ktorý má dovezie zdarma do Banskej Bystrice kde sa auto nachádza a aj odvezie domov ak si auto nekupim.
Za 1,5 hod som mal pred domom octavku.
Po príchode som auto pokukal,pekné auto.Interiér super, pohodlné, zachovalé.Exteriér ušiel, pár oderkov,nič strašné.
Potom to ale začalo, auto ťahá neustále do ľavá,náprava klepala,ako náhle auto akcelerovalo tak triaslo.Auto od spodu živé, vo vyšších otáčkach mŕtve.
Vravím môžte má zaviesť domov.A to už bol problém!Už keď cítia peniaze tak nepustia.Došiel za mnou osobne riaditeľ von že aký je problém.Vysvetlil som mu a on išiel osobne na ďalšiu jazdu.Veď ide, samozrejme keď mal nohu na podlahe, ale turbo ťahalo možno na 10%.Aspoň že uznal že auto trasie.No že upravia cenu, mám počkať.No dal zľavu 170eur a jednu sadu pneu ( jazdenky) nakoľko tie na aute total popraskané.Vravím zľavu 300 a tie pneu a zoberiem.On nerozhoduje musí telefonovať.Čakal som oko dement, nakoniec pi pól hodine mi povedal že mi bude volať pani.Za 15minút volala, že oni nemôžu predať to auto pod cenu:-) Zobral som sa šiel preč, vedel som o jednej honde CRV pre manželku v BB. tak volal.Pán došiel, auto ospevované a nakoniec katastrofa.Vsetky 4 tlmiče ko či priznal sám majiteľ,Odlomený ostrekovač svetiel.Vraj neburane, ale už keď som nevidel odhlučenie kapor tak som hľadal a samozrejme že to bolo capnuté na predok.Najlepšie sú slová majiteľa" budem rád ak si ti auto nekupite, je rezervované" no ten človek čo ho rezervoval ho videl len na fotkach.:-/
Aspoň som sa zaviezol na stanicu v BB.:-)
Krásne pondelkajsie popoludnie:-(
Takže osobná skúsenosť AAA.
Dnes štvrtok som zistil kontakt na ex majiteľa a volal mu.SUper chlap, konečne niekto kto mi vedel povedať všetko o tom aute, ako napr že sú tam čisto nové tlmiče.
A že auto im predal za necelých 4500eur a ku autu dal aj skoro čisto nové pneu na druhej sade ALU ktorú mne už ku autu neponúkli.