... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Ochotný človek na cestu do Nemecka

Štvrtok, 8. Mája 2014, 17:02

msakac33 napísal:
no samozrejme ze najprv treba KO a az potom TK a EK :-s
este sa mi nestalo aby mi spravili TK a EK bez KO :-k

doviezol som tri auta, posledne pred rokom a pol a nepamatam si, ze by si odomna niekto na STK pytal protokol z KO...mozno mam len slabu pamat, nehadam sa :)

Pežot

Štvrtok, 8. Mája 2014, 18:32

KO, TK, EK robia väčšinou na tom istom mieste ... teda aspoň ja som to tak spravil. Všetko v jeden deň a bol pokoj.

Značky som mal neplatné aj ja a v pohode. Nikto nič neriešil. Ale keď už, tak sa dajú vybaviť Céčkové na mesiac. Tie som vybavoval na jedno auto.

Vybehať úrady stojí len pár minút času. Načo platiť za to niekomu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
batko152
Autor témy
Auto: čierne E90 320dé
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 8. Mája 2014, 18:46

Asi som najčerstvejší, čiže chalan, čo mi to vybavuje išiel ako hned prvý
úkon na KO. Bez KO nemozes a ani nevybavis ďalšie záležitosti. Keďže ho tam hneď
otočili a poslali preč.
Ak protokol od KO od teba nikto nepýtal, môže to byť možno aj jedno, tak ci tak, ak by bolo niečo, tak by si aj tak na KO nepochodil.
Ale zatiaľ všetko čo som čítal, všade sa uvádza, ze ako prvé treba vybaviť KO.

Pežot: bohužiaľ nepracujem a dlhodobo sa nenachádzam v okresnom meste, aby som mal nato cas. A kedze nemam ani ziadne prechodne bydlisko a hlavne nemam nato cas, aby som lietal hore dole 120km na otocku, tak je jednoduchšie dat niekomu par eur aby to vybavil :)
Naposledy upravil/-a batko152 v Štvrtok, 8. Mája 2014, 18:53, upravené celkom 1 krát.
Kto chce hlada spôsob, kto nechce, hladá dôvod :)
Obrázok

Pežot

Štvrtok, 8. Mája 2014, 18:48

V prvom rade si treba prečítať, čo všetko treba mať. KO je platná 14 dní. Dovtedy musíš mať všetko absolvované.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných