Ak ti mozem poradit tak kludne zober aj sedan. Jednak za coupe priplacas len preto ze je to coupe ale nejake extra vyhody okrem dizajnu to coupe nema. Vozite sa len dvaja pretoze na zadne sedacky sa doslova skladas. Gumene zalezitosti okolo dveri byvaju fajnovo na salat a su drahe jak fras. Vydavky su rovnake ako aj na sedan ale zvyknu pri kupeckach odchadzat aj kraviny ktore naseru... Nevravim ze pri sedanoch sedanoch nie. A kedze ti ide o motorizaciu tak 330i je celkom fajn. V tej JKK co ti ponukol som sa vozil spolu s nim a ver tomu ze je to fajn auto a JKK v nom nechal slusne prachy. A zase brat coupe o ktorom nic nevies a auto ktore mali pred tebou dvaja klubaci ktori sa o to starali si myslim je trocha rozdiel. Skus porozmyslat ci to coupe az tak za to stoji. Sam mam coupecko a dnes s mojimi vedomostami o tom aute by som kludne bral aj sedan. :)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
jozko2828 vsetko co si napisal je absolutne pravda. A ja si to velmi dobre uvedomujem. Realita je ale taka ze ja auto nepotrebujem ) mam podstatne lacnejsie (kupou aj servisom) auticko a stale spolahlive aj pre mna pekne, vw golfik IV, mal som 5rokov 5dv a teraz mam 3dv a krasa naozaj, aleeeee proste ked vidim cierne bawko kupatko e46 mpaket tak juuuuuj.... Proste mi to neda a neda...
No a ked si vezmes ze auto od JKK splna 90% vsetkych tvojich poziadaviek... je cierne, ma vykon, ma m packet, ma servis a jedina vec je ta ze to nie je coupe ale sedan tak stoji za rozmyslanie. Ale ak hovoris ze uz mas auto s ktorym si spokojny tak jasne ze je zbytocne ho menit
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
No dobre, ved co clovek to nazor... k stavu aut ste sa mi ale nevyjadrili skoro vobec ) par sa ich uz aj predalo. Ak by niekto naaahodou vedel o nejakom e46 coupe, 330, 328 benziny, cierne kozky ) tak sem s nim aspon s jednym...