... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

ventil
Auto: BMW E46
Kraj: Bratislavský

Re: názor na kúpu pneu zn. Lassa

Utorok, 17. Apríla 2012, 13:09

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Utorok, 17. Apríla 2012, 16:57

vsimni si ze k 595ke tam napisalo 70 respondentov... a k matadoru 14... cize sa to vobec neda porovnat podla tejto stranky...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Streda, 18. Apríla 2012, 09:20

...v novom autobilde je test letnych pneu v najrozsirenejsom rozmere 225/45/17. Najlepsie skoncili Nokian G2S a good year assymetric 1. Pomer cena/kvalita sa do prvej 12 umiestnili fulda sportcontrol a barum bravuris 2...

...ked mozem povedat za seba, radsej nieco prihod a kup kvalitnejsiu gumu..ja som mal nankang-y (rozmer 265/35/18) letne. Boli to lacne pneu, chcel som vyskuat po dunlop-och, co spravi lacna taiwanska guma s tak tazkym autom... za sucha to bolo este ako tak, aj ked handling-stabilita v zakrutach vo vyssich rychlostiach uz na tom bola horsie a radsej som si dva krat rozmyslel ci sa ma zmysel ponahlat sa...za dazda to bolo do 120 km/h v pohode..viac som sa uz neodvazil ist. No a za vlhkej vozovky to bolo najhorsie... o nadmernom hluku a rychlom opotrebovani ani nehovorim. Na tuto sezonu som kupil barum bravuris 2, co tiez nie je premiova guma,ale zato velmi prekvapila. Hlucnost tak o 80% nizsia ako u nankangoch, v aute je uplne ticho, az som na to neni zvyknuty, stabilita v zakrutach a celkovy pocit prilnavosti k vozovke neporovnatelny... Po case uvidim ako je to s opotrebovanim, ale za seba urcite odporucam. Za tu cenu vyborna pneu.

bjukemen
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 19. Apríla 2012, 10:41

..sa mi paci ze ludia si davaju 18ky na auto ale na poriadne pneu uz nemaju,ziadna čina ani nič podobne nieje dobre je to blato a tak to vzdy bude

..cim som mal dost bud som ich kupil s autom alebo mi ich kamos podaroval,ako bolo povedane na suchu sa to da ale za vlhka alebo na vode prepadak...

este pneu co sa daju tak su Nexen tie sa davali na niektore auta od vyroby...

Užívateľov profilový obrázok
janyPD
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 19. Apríla 2012, 19:26

bjukemen napísal:
..sa mi paci ze ludia si davaju 18ky na auto ale na poriadne pneu uz nemaju,ziadna čina ani nič podobne nieje dobre je to blato a tak to vzdy bude

..cim som mal dost bud som ich kupil s autom alebo mi ich kamos podaroval,ako bolo povedane na suchu sa to da ale za vlhka alebo na vode prepadak...

este pneu co sa daju tak su Nexen tie sa davali na niektore auta od vyroby...

Ja tam 18-ky nedávam, ja tam 18-ky mám od výroby...

Bikemann

Piatok, 20. Apríla 2012, 01:48

To mas jedno ci si to tam dal alebo to tam je od vyroby, ked uz niekto ma na auto s 18"kolami tak by mal mat aj par eur na gumy.

Pred mesiacom som videl na parkovisku audi Q7 s nejakymi noname gumami, uz si presne nepamatam znacku. To by som nazval jedine hlupost.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných