... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Johnny-D
Autor témy
Auto: bmw x5
Kraj: Trenčiansky

Lipko na 5ku e60

Pondelok, 21. Januára 2013, 22:26

zdravím vás páni,
chcem Vás poprosiť o dve rady.
1. vedeli by ste mi poradiť nejaký obchod kde by som mohol zohnať pekné lip-ko na 5ku e60? Našiel som na ebay lipko tuna toto napr. (zároveň váš názor by bol vhodný)
http://www.ebay.com/itm/04-06-BMW-E60-5 ... 4e&vxp=mtr

Viem že tu napíše aspoň jeden že si mám dať m-packet:) dôvod prečo pozerám teraz lipko je že ma to bude stáť podstatne menej (no časom m-packet určite bude) ale chcem vyskúšať aj toto. A príde mi že teraz každý druhý robí prestavbu na m-packet takže ho má skoro každé druhé auto. AJ KEĎ JE TO PECKA! ale ako som povedal prvá varianta pre mňa prichádza táto.. aj keď som to čital že sa zvykne obiť od kamienkov atď ale ja najazdím pomerne málo a dám ho pred tým potiahnuť do priesvitnej fólie. Takže by som poprosil k tomuto nejaký obchod porpípade čo hovoríte na tamto hore uvedené. Btw mám strieborné bmw.

2. Prosba o názor je že na 120kw motor tzn. 2liter diesel kde sú 18tky pneu je dozadu 275pneu veľa? lebo som tu čital že hej..lenže v tp sú 18tky disky iba s pneu 275/35 vzadu. A disky už dávno mám len som dostal defekt na zadok a boli tam také pneu aké nemali ešte od kúpi.tak reku kúpim také aké majú byť len tam sú 275ky:-/čo mi poradíte? ďakujem

Johnny-D
Autor témy

Re: Lipko na 5ku e60

Utorok, 22. Januára 2013, 23:45

Nikto nic?

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Streda, 23. Januára 2013, 11:29

no to lipko je skarede v tej sriebornej farbe ,ale ked by si ho nechal nastriekat na cierno alebo dal tam karbonovu foliu tak by to mohlo vypadat pekne.ak mas vzadu disky siroke 9,5 palca tak tam ani ine gumy nedas iba tie 275 podla tp

Johnny-D
Autor témy

Streda, 23. Januára 2013, 14:24

No ja chcem dať aj tak auto do fólie len ešte rozmýšlam nad farbou..a mám to v pláne tak že tam nahodím lipko a potom to dám potiahnuť fóliou aby to budilo dojem ako jeden celok...

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 24. Januára 2013, 11:43

Johnny-D napísal:
No ja chcem dať aj tak auto do fólie len ešte rozmýšlam nad farbou..a mám to v pláne tak že tam nahodím lipko a potom to dám potiahnuť fóliou aby to budilo dojem ako jeden celok...

ja toma tiez vid. foto fotky/klubove-e60-61-t46551-45.html (ale origos acshnitzer) a nie nieco z ebay.. no mne sa to tak isto na striebornej nepaci, a urcite by som volil nieco ine kebyze mam strieborne...
naopak, striebornej velmi sedne m-pak alebo m-naraznik
ale to je len moja vec nazoru

Johnny-D
Autor témy

Štvrtok, 24. Januára 2013, 16:28

Viem čítal som tu že m-pack na stiebornej ukáže vraj veľmi dobre...asi by som sa dal aj na to :-k nieje tu niekto kto sa zaoberá montážou m-packetu? poprípade kto by to urobil? chcem zatiaľ iba predok...

Pr.danco
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 24. Januára 2013, 20:46

ja riešim to isté...a rozhodol som sa pre m-packet ukáže to určite lepšie a pri predaji to urobí nejaký ten plusový bodík..a tiež by ma zaujímalo to s pneu. Nieje pre 2liter 275 priveľa? nenamáha sa ten motor príliš s takou širokou pneu na taký obsah?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných