Nedeľa, 27. Marca 2011, 17:24
525tds z rovnakeho rocnika byt nemoze lebo sa robili do 98 a vystriedala ho prave 530d, mimochodom pozeras po predlift alebo po lift? 135 alebo 142kw?
nie kazdy kombik ma mechy, moj ich nema, prides na to tak ze sa pozries pod rezervu, ked tam je nic, tak ma normalne pruziny.
spotreba, bol som v poprade za 7litrov cez zimu a teraz lietam za 8 po meste (to mam 245x40x18 kolesa), ale jazdim v ramci pravidiel cestnej premavky a snazim sa ekonomer drzat v normalnych hodnotach, tak do 9 mesto zmaknes, darmo nezapries, ze je to 3liter.
vrodene chyby su lamajuce sa lopatky v sani, tie ked zlomis a zaslepis tak uz asi nic ine tam nieje co sa bezne deje. dalsie detaily ako zaslepit egr je kozmeticka vec. mozes mat este utopeny posilovac brzd, ten zistis s prichodom prvych dni pod 0 stupnov, zamrzne ti brzda a neubrzdis, tazka to sranda. ale to sa deje len ked necistis kanaliky od celneho skla na odvod vody, taktiez ti to moze utopit motor stieracov.
300tkm je dost, takze turbo/vstreky/cerpadlo budu bud pred smrtou, alebo po vymene, ak to ma nivo, tak to uz je asi 50tkm po vymene. otazne v akom stave budu predne ramena, nevydrzia vela na sk cestach. dalsia vec silenty na zadnej naprave, su 4, jeden stoji 50eciek, ale pri tych km uz budu tiez asi vymenene
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov