... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

michalko253
Autor témy
Kraj: Košický

Re: Kupa prveho BMW.

Piatok, 13. Apríla 2012, 19:03

dnes mi majitel vozydla poslal tento popis co si o tom myslite uz mu postupne zacina odchadzat elektrina a velmi sa mi to nepaci nejako sa mi doto nechce ale mozno sa len mylim a su to zhody nahod ale clovek nikdy nevie.

Nazdar auto je bez akejkolvek korozie , čo sa tyka stavu auto treba už len vymeniť to plastove kolienko od chladenia lebo sa odtial trati voda je netesne cca raz za mesiac musim doliať vodu kolienko mam nove len treba vymeniť , ešte ten central neide dialkovy kluč ,inak ide central a posledna vec šoferove okno začalo blbnuť to jedine bude treba opraviť ešte, ostatok je v poriatku čo viem , na diagnostike som bol vyhadzovala zlu labdu tu som vymenil ale dam ti do nahrady ešte jednu a čo som si teraz všimol ešte tak ked som obul tie sedemnastky na neho tak začalo blbnuť asc proste ked zošliapnem prudko plyn začne blikať alebo ked idem napr 80 90 tak začne blikať predtym som tam mal obute tri sady kolies a nerobilo to takže je to len v kolesach neviem či chceš aj s tymi 17 kami ho alebo bez ????

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Sobota, 14. Apríla 2012, 17:07

michalko253 napísal:
dnes mi majitel vozydla poslal tento popis co si o tom myslite uz mu postupne zacina odchadzat elektrina a velmi sa mi to nepaci nejako sa mi doto nechce ale mozno sa len mylim a su to zhody nahod ale clovek nikdy nevie.

tie veci co mu odchadzaju to su asi uplne najbeznejsie kurvitka v e46tke mne sa stalo to iste po kupe auta a central som vyriesil vymenou dvoch relatok za cca 30eur aj z robotou :) (je tu o tom viac tem staci pohladat) a aj ta stahovacka okna sa zvikne dokurvit aj tu som vymenil a komplet nova ma stala cca 50eur. Lamba sondu uz vymenil takze jedina vec, ktorej by som sa trochu bal je to ASC ale to staci prehodit kola a pobehat stym. Inak treba ratat s investiciami ved aj cena je tomu prisposobena. Zalezi na tebe.

Jok3er
Auto: malotraktor
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 15. Apríla 2012, 15:19

vaz si toho ze ti predajca na rovinu povedal aj minusy toho auta a nie len slubotechna a chvala.. :wink:
radsej si kup nieco lacnejsie ako mas rozpocet a nehaj si nieco na vstupne investicie ako olej, gumy a nejake veci ktorymi si budes chciet auto spravit trosku "podla seba" a pod... (tomu sa nevyhnes).. :smile: vyzera v pohode vybava sa da a na zaciatok by ti mohlo stacit, len nechapem tej spotrebe 22.7 co mu ukazuje na palubaku, normalne zere tak cca 8l - prevazne mesto :-k (vidim dobre je to spotreba??) - mam tiez 318i a sem tam mi ten vykon 6 valca chyba ked sa chcem vyblbnut ale mozno prave preto este zijem.. :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 13 neregistrovaných