Hugo skusim ti to tu bez emocii vysvetlit, co si z toho vezmes je na tebe.
Nik nema potrebu si z teba usierat, ale tak co cakas? Po tych velkohubych vyhlaseniach aku mas raritu a ako si robil zo svojho auta pomaly nadpozemsku masinu sa tomu divis? Vsade na FB aj tu v temach co s tym nesuvisia napises, ze mas 540i V8, ako ti hovori pane, aka to je rarita, na insta hestegy ako #E39mafia a podobne.....myslis, ze si ludia nebudu robit z toho picu? a to ani nespominam, ze ked na tom jazdis, tak ruka venku z okna, druha na 12tich hodinach na volante a krutoprisny pohlad. stale nic? vsak ako dobre, rob si co chces, len v zivote treba ocakavat reakciu okolia, niektori ludia si len pomyslia, ini ti to zase splechnu do ksichtu. Mozno skus byt obcas aj trochu sebakriticky, v zivote sa ti to mockrat zide.....o tom, jak si dral pozicane auto ani nevravim....
a este jedna vec.....doteraz mam v zivej pamati, ako si sa mi velice posmieval, ked som spominal daco o servisovani svojho auta, ze sa mi tam uz dojebalo asi vsetko a ci je vobec, nieco, co som nevymenil.....no....moje auto stalo za 4 roky nepojazdne celkom 0 (slovom nula) dni....tak popri sebakritike si mozes pozret aj vyznam slova karma.....aby sme sa chapali, nic zle ti neprajem, len ti vysvetlujem, ze ta tu nikto nepranieruje len tak....je to len reakcia....tak hadam sa z toho poucis.....