... všetko o BMW ...
jararak napísal:motor samotny diezlu ani tak nie, skor ten vercajg okolo - turbo, vstreky, cerpadlo a je to jeden kolotoc. Ak ides po tak nizkej spotrebe, pozri si napriklad auto uzivatela RudyJames kupil e90 s motorom 318 co je vlastne 2liter, ide mu to pekne, vykonu to ma myslim na taky motor viac nez dost a v meste mu to zere asi 6 litrov benzinu, no nekup to :)
este co sa tyka subjektivneho porovnania BMW - Mazda, tak prave Mazda 3/6 bola mojou prvou volbou, po testovacej jazde na Mazda 3 2.0i 151k, max. vybava som bol uz skoro rozhodnuty pre to auto, perfektne spracovanie, technika, za 20,000, no hned potom som sadol do BMW na jazdu a na Mazdu zabudol... ten rozdiel bol taky, ze Mazda zrazu posobila ako chudobny pribuzny, zvlast ked ceny boli podobne a BMW 3 je vacsie auto... vykon je papierovo nizsi, 143k, 190nm (hlavne ten krutak chyba na nahananie sa), no ked ides do otacok, tak citis ten tah odzadu... jazdim obcas na Impreze PSL (2007) 2.0i, 160k a aj tam radsej volim BMW... co sa Toyoty tyka, Avensis je najbeznejsi taxik v Nottinghame a tie auta mi velmi nesedia, casto su uz 2-4 rocne v zlom stave a pritom cesty su tam perfektne...eko.fresh napísal:Preco myslis?Tuv reporty su fakt k nicomu
emporio napísal:Diky chalani, to Rudyho auto vyzera fakt krasne. Vazne zere 6 litrov, ci to bol len vtip?
Preco myslis?
Chcem sa spytat este v com su lepsie BMW 3 E90 od BMW 3 E46, su menej kazive, alebo su lepsie co sa tyka motora a jazdnych vlastnosti?
A v com vidite vyhody (nevyhody) BMW 3 E90 v porovnani s Audi A4 (2005,2006)?
Inac s tym benzinom ste mi dali poriadneho chrobaka do hlavy, nevedel som ze diesely sa tak kazia.
emporio napísal:Diky chalani, to Rudyho auto vyzera fakt krasne. Vazne zere 6 litrov, ci to bol len vtip?
Chcem sa spytat este v com su lepsie BMW 3 E90 od BMW 3 E46, su menej kazive, alebo su lepsie co sa tyka motora a jazdnych vlastnosti?
A v com vidite vyhody (nevyhody) BMW 3 E90 v porovnani s Audi A4 (2005,2006)?
Inac s tym benzinom ste mi dali poriadneho chrobaka do hlavy, nevedel som ze diesely sa tak kazia.
RudyJames napísal:no vadi mi velky stredovy tunel medzi vodicom a spolujazdcom, aj tu laktovu opierku oddelujuci ich