Ano tu ide presne o to, ze ked sa servisna kniha proste "strati", je to podozrive. Mal som auto, co v nej nemalo ani jeden zaznam

, ale malo ju, auto, co bolo servisovane v BMW do 300 000km, teraz mam auto, co bolo servisovane v BMW do nejakeho poctu km (asi v zaruke) a to, co robim ja viem aspon co sa materialu tyka zdokladovat a mam o tom dost dokladne zaznamy.
M3 e46 isli cenovo dost hore, najma s manualom. Ak mam dat za auto cca 20tis. €, pripadne viac, tak ocakavam, ze pojde o kusok so zdokumentovanou historiou a aktualnym top stavom, ktory si uz prezriem.
Na druhej strane zas musim uznat, ze auto, o kt. som mal povodne zaujem malo aspon vymenene ojnicne loziska, udajne nemalo praskliny v ulozeni zadnej napravy a vyzeralo starane a majitel sa javil normalne. Ale pri dalsom predaji by mohol byt problem a tomu sa chcem vyhnut uz teraz.
Ako priklad toho ako si to asi predstavujem je napr. toto
http://www.sportovnivozy.cz/83920-bmw-m ... av-kuze-xe (pokial by to malo zdokladovanu servisnu historiu). Len holt uz to nie je najmenej penazi za takto stare auto.