no vyrobene bolo v maji 2015 (inzerat uvadza jul, ale to uvadzaju prvu evidenciu v SR), ked si pozries vypis vybavy cez vin dekoder tak ti hned trkne, ze jazykova verzia systemu aj literatury k autu je v cestine. tak si pozries auto na ko.sk kde ho vidis aj odfotene s drziakom na prevoznu znacku, pri zapise kontroly nie su uvedene doklady ani znacka, takze niekto to kupil ako nove v CR a doviezol to.
hlavne ze darex vypluje takyto pekny report ale aspon teda tam to mohlo byt uvedene, ze krajina povodu nie je SR
https://www.darex.sk/advisor-pdf.php?id=1833648v darexe to bolo do maja za 26500, kedze v novom bazare to ma rovnake znacky tak sa da predpokladat, ze to bolo v darexe na komis a majitel to len presunul do ineho bazara, ale rozhodne si treba overit, ci to z toho darexu neodkupil niekto a nepredava dalej aby to nebolo v nejakom odhlasovacom limbe, ze odhlasene je to na niekoho ale novy majitel to neprihlasi kym nepreda.
kedze to bolo od 2015 na jednej znacke a stale v allianzi poistene tak asi tam bol len 1. majitel.
#
edit este som zabudol spomenut, ze treba naozaj overit ak to teda chces kupit, kto je sucasny majitel a ci tam nedoslo k prevodu vlastnictva, lebo ma to od 1.5. novu poistku pzp, ale poistky sa mu menili zvycajne v juni/juli, takze zrazu nove poistne obdobie od 1.5 je minimalne nezvycajne a moze to znamenat, ze naozaj to niekto vyhandlovat na kseft, ale v case korony, ked sa f10tky teda naozaj nepredavaju je to tiez..nepravdepodobne.