... všetko o BMW ...
MatkoPE napísal:za 5 tisíc kúpiš akurát vyhonený vrak asi v tom bude problém a budeš do toho sypať ďalšie tisícev com by mohol byt potom problem?
dracik.bmw napísal:Celkom pekné zhrnutie opráv a cien 320d 100kW bol v príbehu od Anubisa, mrknite na toTo by som chcel aj ja vediet ako su natom tie 100kw.Mam jeden velmo zachovalej po repase cerpadla na ruke.A je tam aj dobra vybava a + kopec veci vymenenych a blocky ktomu.Kolko tam vydrzia turba a kolko stoji repas turba alebo nowe?
andymc napísal:anubisove auto bolo extrem kde sa mu zacalo sypat takmer vsetko naraz a aj on sam riesil vsetko tym najdrahsim sposobom (sice kvalitne ale nenavratne)
dnes si myslim ze uz malo ktora 100kw E46 jazdi s povodnym cerpadlom alebo turbom a ostatne veci sa mozu mozu zacat pekne srat aj na novsich autach napr. airbonova E60 zhltla tiez nemale peniaze
//btw kto teraz kupi anubisove auto tak myslim si ze bude spokojny
// tu su anubisove naklady na auto
Kolesá 18".........................................................................................................750 e
Angel eyes........................................................................................................300 e
Nové turbo........................................................................................................1 000 e
Oprava oškretého boku..........................................................................................200 e
Zapísanie kolies..................................................................................................100 e
Nová baterka.....................................................................................................100 e
Repas alternatora.................................................................................................25 e
Filtre, kladky, remene..........................................................................................150 e
Fólie..............................................................................................................110 e
Výmena oleja....................................................................................................120 e
Nové čerpadlo...................................................................................................1 000 e
Nové rameno, čap, silent na vodičovej strane + remen klimi.............................................200 e
Spojka...........................................................................................................300 e
Štartér...........................................................................................................300 e
Výmena oleja za Castrol edge 5w40, nové filtre, nové žhaviče bosch,...................................205 e
Výmena motora, tesneni, hadiciek, remenice, spojky, oleja, servo oleja, chladiacej..................1 800 e
dracik.bmw napísal:Len ja potrebujem kombik.A majitel mi napisal toto.
Rok výroby2000.
motor 100kw,
vela vymenenych veci
mam na vsetko blocky.
tak napr.repas cerpadla, novy alternator, remene, napinacie kladky, klukova remenica,pretesnena klimatizacia- neunikne ani gram :-) a samozrejme doplnena.
Vymeneny olej a filtre a pred cca 5000 km.
Vymenený snimac na abs, silentbloky na naprave,nove xenonove vybojky philips, vymenený filterodvetrania klukovej skrine, nove zhavice,su tam angel eyes, tacho kružky, letna a zimna sada kobercekov, opravený grundmodul,
vybava:aut. klimatizacia, multifunkcny volant, tempomat, 6xairbag, 4x el. okno, daždový senzor,parkovaci asistent, abs asc..., homelightmodul, sportove sedadla, el ovladane spatne a vyhrievane spatne. automaticke rozmrazovanie zadneho skla, hmlovky, original bmw bussines radio,6x repro,laktova opierka,sezonne prezutie,
Tu su foto auta..Vyzera celkom zachovalo. http://drakbmw.rajce.idnes.cz/320d/
MatkoPE napísal:caute chalani cchel by som si zadovazit svoje prve BMW uz dlho tuzim po E46 malo by to byt dizel uz som cital ze asi najlepsi by bol ten 110kw..len neviem ako spravne vybrat bojim sa ze keby som neico kupil tak to bude cele zle :) som z Partizanskeho a potreboval by som rady rozpocet by bol tak do 5000€